Сър Елтън Джон ще седне зад пианото за последен път

...
Сър Елтън Джон ще седне зад пианото за последен път
Коментари Харесай

Сър Елтън Джон ще се вихри във Вегас

Сър Елтън Джон ще седне зад пианото за финален път в "Сизърс палас " в Лас Вегас следващата година, съобщи Contactmusic.

Британският музикант ще завърши гастролите си в "Града на прегрешението " на 19 май 2018 година Тогава е планувано да приключи неговото шоу във Вегас, озаглавено "The Million Dollar Piano ". В рамките на тези спектакли той изнесе над 200 концерта.

Това е вторият нескончаем гастрол на сър Елтън в "Сизърс палас " във Вегас. Неговите спектакли под заглавието "The Red Piano " се състояха от 2004 до 2009 година.

Билетите за финалната част от концертите в международната столица на хазарта ще бъдат пуснати в продажба на 22 октомври.

По-рано тази година 70-годишният музикант анулира няколко свои участия в "Сизърс палас " поради бактериална зараза, от която се болести на турне в Южна Америка.



Сегашното шоу в Лас Вегас носи името си от пианото на сър Елтън, което е оборудвано с многочислени видеоекрани, които демонстрират изображения, до момента в който артистът извършва своите песни.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР