Сър Елтън Джон никога не е бил от известните личности,

...
Сър Елтън Джон никога не е бил от известните личности,
Коментари Харесай

Елтън Джон, Me, Майкъл Джексън и какво разкрива английският музикант в автобиографията си

Сър Елтън Джон в никакъв случай не е бил от известните персони, които ревностно са пазили в загадка персоналния си живот. Въпреки това автобиографията му Me ни разкрива някои детайлности за живота му, за които не подозирахме.

В книгата си английският реализатор посвещава няколко страници и на Майкъл Джексън, с който е поддържал другарски връзки през ранните години на своята кариера.

" Познавам Майкъл, откогато беше на 13-14 години. Той беше най-прекрасното дете. В даден миг през годините обаче стартира да се откъсва от света и действителността, сходно на Елвис Пресли. "

Елтън Джон споделя за случай, в който кани Майкъл на собствен ваучър. По някое време обаче Майкъл изчезва. След известно време Елтън го открива да си играе със сина на чистачката.

" По някаква причина той не можеше да се оправи с компанията на възрастни хора. Не му понасяха и не знаеше по какъв начин да поддържа връзка с тях ", написа още Елтън Джон.

По думите на музиканта единствено Бог е знаел какво е в главата на Краля на попа и какви хапчета е взимал. Певецът добавя още, че всякога, когато го е виждал, си е мислил: " Горкият човек, тотално си е изгубил мозъка. "

Елтън Джон разяснява, че това не е преносен израз, тъй като: " Майкъл в действителност беше психологично болен и смущаваше хората към себе си. "

Освен тежките думи към Майкъл Джексън, английският музикант не се тормози по никакъв метод да очерни и татко си. Според него родителят му не е подкрепил професионалния му избор, в никакъв случай не му споделил, че го обича и че се гордее с него, и в никакъв случай не е участвал на негов концерт. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР