Сър Джон Мейджър критикува депутатите на торите, които се опитват

...
Сър Джон Мейджър критикува депутатите на торите, които се опитват
Коментари Харесай

Бившите премиери Джон Мейджър и Гордън Браун се обединяват в критиките на последния хаос на торите

Сър Джон Мейджър подлага на критика депутатите на торите, които се пробват да смъкват Риши Сунак и да назначат четвъртия министър председател след изборите.

Бившият министър-председател, който ръководеше консерваторите сред 1990 и 1997 година, атакува „ недоволните “, водещи вътрешните битки. Говорейки дружно с Гордън Браун на събитие, проведено от Института за ръководство, той се прицели в политиката на Риши Сунак за Руанда и в спорното уволняване от Лиз Тръс на върховен държавен чиновник сър Том Сколър.

„ Нека бъда явен по отношение на това: Трима министър-председатели в един парламент, с няколко недоволни, търсещи четвърти, не оказват помощ на възприемането на държавния център ", сподели той. „ Нито решение на Върховния съд, че държавното управление е нарушило закона.

" Нито е добра оптика, когато министрите се отдават на обществени разногласия... Или когато уволняват висши държавни чиновници, които оферират откровени препоръки, които просто не дават отговор на мисленето на държавното управление. Нито едно от тези дейст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР