Сър Джим Ратклиф смята, че Манчестър Юнайтед наема твърде много

...
Сър Джим Ратклиф смята, че Манчестър Юнайтед наема твърде много
Коментари Харесай

Сър Джим Ратклиф е готов да съкрати работни места в Манчестър Юнайтед, за да рационализира персонала при голямо сътресение

Сър Джим Ратклиф счита, че Манчестър Юнайтед наема прекалено много чиновници и е подготвен да предложи редуциране на работната мощ, когато дойде.

Британският милиардер е покрай довеждане докрай на миноритарната си инвестиция в " Олд Трафорд " и е подготвен да поеме контрола над футболния отдел на клуба. Той е направил дължимата си инспекция и е стигнал до заключението, че Юнайтед има свръх личен състав в няколко области, като някои отдели евентуално ще се възползват от преструктуриране.

Юнайтед, до известна степен, наема повече личен състав от всеки различен клуб във Висшата лига, с над 1100 чиновници в счетоводството на Олд Трафорд. Наскоро те усилиха броя на личния състав си, като броят на чиновниците се усили от към 800 на 1112 тази година.

The Daily Mail оповестява, че тези числа са доста повече от шестте най-големи противника. Ливърпул има към 900 чиновници, Тотнъм 750, Манчестър Сити 720 и Арсенал 700. Някои от Олд Трафорд признаха, че имат несъразмерен личен състав в опреде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР