Сър Джим Ратклиф няма да уволнява Ерик тен Хаг и

...
Сър Джим Ратклиф няма да уволнява Ерик тен Хаг и
Коментари Харесай

Тен Хаг ще оцелее и след идването на сър Джим Ратклиф

Сър Джим Ратклиф няма да уволнява Ерик загар Хаг и ще го остави на поста управител на Манчестър Юнайтед макар последните клюки към бъдещето на нидерландеца. Позицията на експерта е сложена под въпрос заради компликациите на Ман Юнайтед този сезон, като „ алените дяволи “ към този момент претърпяха осем провали във всички шампионати.

В последните дни се появиха информации, че Ратклиф, който се готви да закупи 25% от клуба, възнамерява да притегли Роберто Де Дзерби от Брайтън като нов управител на тима. The Mirror твърди, че това не е правилно и създателят и притежател на INEOS Group няма проекти да размени Тен Хаг.

Очаква се Ратклиф да поеме спортните интервенции в Ман Юнайтед при идването си на „ Олд Трафорд “, което евентуално ще се случи преди края на 2023-а година. Твърди се, че милиардерът има доверие, че актуалният ментор ще успее да обърне хода на сезона и има вяра, че той ще има повече триумф, в случай че работи с по-качествен личен състав към себе си. Очаква се Ратклиф да назначи свои доверени фрагменти в клуба, което слага под съществено подозрение бъдещето на основния изпълнителен шеф Ричард Арнолд и футболния шеф Джон Мъртоу.

Бъдещето на Тен Хаг беше сложено под въпрос след следващите загуби от Манчестър Сити и Нюкасъл надлежно във Висшата лига и Карабао Къп. Те бяха с резултат 0:3 и оформиха най-лошия старт на сезона за Ман Юнайтед от 1962-63 година Отборът въпреки всичко се върна към успехите против Фулъм в събота, като стигна до сложен триумф с 1:0 на „ Крейвън Котидж “.

Очаква се ролята на Тен Хаг при привличането на играчи да бъде понижена, откакто Ратклиф дойде, като английският милиардер се готви да сътвори подобаваща конструкция, която да се грижи за това. Има изказвания, че той упорства клубът да бъде деен през януари, като евентуално е набелязан нов централен нападател.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР