Сър Джим Ратклиф иска да замени Ерик тен Хаг с

...
Сър Джим Ратклиф иска да замени Ерик тен Хаг с
Коментари Харесай

Как наемането на Гарет Саутгейт би повлияло на 12 звезди на Манчестър Юнайтед, тъй като треньорът на Англия направи избор №1

Сър Джим Ратклиф желае да размени Ерик загар Хаг с Гарет Саутгейт това лято – и назначението ще има друго влияние върху Манчестър Юнайтед звезди.

В момента Саутгейт е концентриран върху воденето на Англия на Евро 2024, само че договорът му с ФА изтича през декември и той отсрочи подписването на нов за Световното състезание през 2026 година Ратклиф и сър Дейв Брейлсфорд се допитаха до мненията на митове на Юнайтед и се стопираха на 53-годишния състезател като техен желан претендент да води ерата на INEOS на терена.

Една от отметките в полето на Саутгейт е мнения, които Юнайтед получи от своите играчи в тима на Англия. Така че, макар че не е взел участие в ръководството на клуба, откогато беше уволнен от Мидълзбро през октомври 2009 година, Ратклиф има вяра, че персоналният му метод ще подхожда на Юнайтед.

Дали подхожда на целия тим на Юнайтед е напълно различен въпрос. Ако INEOS трябваше да ухапе патрона и да се ангажира да заплати на Ten Hag и неговия екип отплата от £10 милион...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР