Сър Дейвид Джейсън отрече вражда с колегата си Никълъс Линдхърст,

...
Сър Дейвид Джейсън отрече вражда с колегата си Никълъс Линдхърст,
Коментари Харесай

Звездата от „Само глупаци и коне“ Сър Дейвид Джейсън наруши мълчанието относно слуховете за разрива на Никълъс Линдхърст

Сър Дейвид Джейсън отхвърли омраза с сътрудника си Никълъс Линдхърст, до момента в който разкри подмолните секрети от шоуто.

Ветеранът от ситкома, 83, беше повдигнат до звезда, откакто получи ролята на Дел Бой в хитовата комедия на BBC Only Fools and Horses, където той взе участие дружно с Никълъс, който изигра нещастния му по-малък брат Родни Тротър. Те играят героите си от 1981 година до 2003 година, когато шоуто завърши.

След изказванията, че двойката са се сблъскали по време на престоя си в шоуто, 83-годишният артист от този момент сложи върха. Джейсън споделя, че той и Никълъс са „ положителни другари “. „ Не можеше да имаш по-добър сътрудник от Ник. Толкова доста се харесвахме и уважавахме, бяхме същински положителни другари “, сподели той.

Някои от най-запомнящите се епизоди на техния сериал включват „ Време “ на нашите ръце “ и „ Излетът на радостните момчета “. Гледането на комедията на Коледа се е трансформирало в традиция в множеството семейства, като множеството хора чакат с неспокойствие да се появят на празниче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР