Сър Боби Чарлтън почина миналия месец на 86-годишна възраст и

...
Сър Боби Чарлтън почина миналия месец на 86-годишна възраст и
Коментари Харесай

Томи Чарлтън отдава емоционална почит на Джак и Боби – и разкрива защо е пропуснал финала на Световното първенство през 1966 г.

Сър Боби Чарлтън умря предишния месец на 86-годишна възраст и е запомнен като един от героите на Световното състезание в Англия печеливш тим през 1996 година

Неговият брат и различен победител в Световната купа, Джак умря през 2020 година на 85 години, след дълга кариера както на, по този начин и отвън футболния терен.

„ Те бяха същински огромни братя “, сподели Томи за сър Боби и Джак, казвайки пред Sky News, че „ мразеше “, когато напуснаха дома си, с цел да отидат да играят футбол.

Изображение: Джак, Томи и Боби Чарлтън

„ Не го направих знам какво се случва ", сподели той.

" Не знаех за какво трябваше да си отиде. Не знаех за какво Джак трябваше да си отиде.

Смъртни случаи на звезди 2020: Известните лица и забележителни персони, с които се сбогувахме тази година

" Моите чичовци, Джак, Джордж, Джим и Стан всички отпътуваха да играят футбол, тъй че съм претърпял обстоятелството, че имахме родственици, които не живееха у дома. Те трябваше да пътуват на всички места, играейки футбол, и аз бях привикнал с това.

„ Но когато Боб си потегли, не го разбрах в действителност, тъй като брат ми си потегли и беше като: „ къде отива? “ “.

Томи добави: „ Те бяха мои братя и аз се гордеех с тях. Винаги съм откровено се гордял с двамата си братя. “

Изображение: Братята Чарлтън с майка си - Джак, Томи, Гордън и Боби Изображение: Англичаните Джак Чарлтън и Боби Чарлтън

Прочетете още:
„ Никога по-популярен футболист “: некролог на сър Боби Чарлтън
Сър Боби Чарлтън беше „ вечно благородник на британския футбол “

„ Стоплящо сърцето “ да чуе от хората след гибелта на братята си

През седмиците след гибелта на сър Боби и годините по-късно Джак умря, Томи сподели, че е било стоплящо сърцето да чуе хората да приказват толкоз нежно за братята му и чака хората да застанат по пътя за погребението на сър Боби този месец.

„ Беше доста стоплящо сърцето толкоз доста хора да ми споделят, че в действителност се гордеят с Боб.

„ Никога не съм мислил за Боб и Джак като за мои братя – те умряха като мои братя, а не като известни футболисти. < /p>

„ И това ми е мъчно. Трудно е да се разделят двете. И е стоплящо сърцето да видя, че броят на хората, хиляди хора, ми споделят, че почитат Боб и Джак. "

Томи сподели, че чака хората да се наредят по пътя на процесията за погребението на Боби " и те ще пляскат. "

" Прекрасно. Това е брат ми, те пляскат. "

Изображение: Сър Боби Чарлтън и майка му. Снимка: Daily Mail/Shutterstock „ Краят на една епоха ": Феновете отдават респект на сър Боби

„ Той си спомни живота “

Тримото е израснало в Ашингтън, Нортъмбърланд, където Томи изясни, че макар тяхното „ мъчно “ образование, Боби в никакъв случай не е говорел неприятно за родния си град.

„ Той постоянно говореше с горделивост метод, по който постоянно си спомня тези другари от Ашингтън и си спомни живота.

„ Беше сложен живот. Имахме тежко образование. Баща ми работеше в бокса, не печелеше доста пари... Боб си спомни това с горделивост.

„ Той в никакъв случай не е приказвал по позорен метод за Ашингтън. “

Изображение: Боби Чарлтън в Ашингтън след авиокатастрофата в Мюнхен. Снимка: Daily Mail/Shutterstock Изображение: Боби Чарлтън в Ашингтън след въздушната злополука в Мюнхен Снимка: Daily Mail/Shutterstock „ Шампион на и отвън терена “

„ И двамата започнахме да плачем “

Томи си спомни последния път той приказва със сър Боби по телефона, преди да почине.

„ Сигурно сме разговаряли единствено по телефона, тъй като стопирах да карам и се срещахме на футболни мачове.... само че в последна сметка Боб не го направи ", сподели той пред Sky News.

" Боб в никакъв случай не стигна доста надалеч.

" И си припомням последния път, когато приказвах с него. Говорихме по телефона и той се пречупи и стартира да плаче, до момента в който аз плачех.

„ Жена му, по-късно, Норма, сподели, „ може би е най-добре да не се обажда на Боб “, тъй че тя ни държеше в течение по какъв начин е той и, добре, тя беше светица. в дните му в Манчестър Юнайтед

„ Просто братята ми играеха игра “

Въпреки че и двамата му братя играха на финала на Световното състезание през 1966 година, Томи разкри пред Sky News, че в действителност в никакъв случай не е стигнал до Уембли, с цел да гледайте ги.

„ Преди финала Боб съумя да ми обезпечи билет за финала “, сподели той.

„ Аз живеех в Ашингтън, а Ашингтън е надалеч от Лондон. Никога не бях ходил в Лондон. Много рядко бях излизал отвън Ашингтън, в случай че се знае истината.

„ Нямах никакви пари, с цел да отида там. Никой в ​​семейството нямаше толкоз пари и не желаех да апелирам брат Джак да ми помогне, тъй като те имаха прекалено много на сметката по това време.

„ И това просто не беше нещото, което бях подготвен да направя, тъй че гледах мача вкъщи по малкия екран и в действителност беше с моята другарка по това време - беше в тяхната къща

" Но скърбя че в този момент. Съжалявам, че трябваше да получа банков заем или нещо сходно, с цел да стигна до такава степен.

„ Но за мен това беше просто братята ми, които играеха една игра... това беше още веднъж игра за Англия, знаете ли?

„ Не знам какво евентуално мисли за това. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР