Сър Били беше диагностициран с болестта преди 10 години -

...
Сър Били беше диагностициран с болестта преди 10 години -
Коментари Харесай

Сър Били Конъли казва, че животът се е променил радикално след диагнозата Паркинсон

Сър Били беше диагностициран с заболяването преди 10 години - в същия ден той разбра, че има рак на простатата, от който по-късно получи всички - ясно.

Болестта на Паркинсон визира мозъка и предизвиква неволни или неконтролируеми придвижвания като трептене и усложнения с салдото и координацията. Може да стане по-тежко с течение на времето.

Той се отдръпна от сполучливата си стендъп кариера през 2018 година, пет години след диагностицирането му.

„ Животът ми се промени коренно “, сподели той Днешната стратегия на BBC Radio 4.

„ Ходя с сопа и на летищата би трябвало да взема инвалидната количка. Мразя да съм подвластен дотам и скърбя за други хора, които са в инвалидни колички и които имат [това] е по-лошо от мен.

„ Но това е нещо, с което просто би трябвало да се примиря.

„ Жена ми облича облеклата ми заран. Не е доста мъжествено. Майка ти облича облеклата ти.

„ Аз съм муден и изгубвам равновесие. Много съм отвън равновесие и падам. Писна ми от това ", сподели той.

" Мисля, че имам положително отношение към това. Казвам на заболяването „ Ще ти дам отмора, в случай че ти ми дадеш отмора “. Ние сме положителни един с различен.

„ Паметта ми е къса. Забравих името на едно от кучетата си, което е в действителност неловко, когато му крещиш на улицата.

„ Трябва да кажеш „ хей, кученце, кученце “, което е извънредно. Чувствах се неловко за кучето. Може да се каже, че знае. "

Изображение: Сър Били с една върху рисунките си

Той продължи: „ Малко трептя. Не се треса всеки ден, от самото начало. Но за към час-два ще се разклатя и като рисувам го скапва. Тогава го превзех. Рисувам с разлюляване в него и работи.

" Мисля, че множеството неща могат да бъдат победени и изключително депресията. Депресията е толкоз комплицирано нещо, само че би трябвало да я победиш, да я приемеш лице в лице -face и отхвърлят да бъдат част от това.

„ Винаги са ме разсмивали елементарно. Аз съм благополучен човек с моето възприятие за комизъм. Мога да се дръзвам на множеството неща. "

Прочетете повече:
Сър Били Конъли разкрива четири нови рисунки за продажба
Комикът разкрива последните признаци на заболяването на Паркинсон

Сър Били също сподели, че е обмислил какво желае да написа на надгробния му камък в фрагмент от новата му книга, оповестена в The Telegraph.

„ Мислех си, че бих желал: „ Исус Христос, това ли е времето към този момент? на моя, само че брачната половинка ми Памела беше трепереща за това, тъй че се спряхме на „ Стоиш на топките ми! “ със ситно документално писмо ", написа той.

" Що се отнася до мен - не съм взел решение по отношение на мястото на погребението си, само че си мисля, че вместо надгробен камък, маса на остров в Лох Ломонд за риболовци, където да си създадат пикник, би било хубаво. добави: „ Мислех за гибелта и за живота, който водех, и се питах: „ Как ще бъда виновен за това, когато дойда на съд пред Бог? “ Вече нямам доверие в това, макар че всичко това към момента е тайнственост за мен. "

Но той се подигра с отчетите за неговата „ кончина " и сподели, че те са били „ мощно пресилени “.

„ Имаше една седмица преди няколко години, когато в понеделник получих слухови апарати, във вторник получих хапчета за киселини, а в сряда получих вести, че имам рак на простатата и заболяването на Паркинсон. Но все пак това, в никакъв случай не съм се чувствал покрай гибелта. "

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР