Сър Антъни Хопкинс ще участва във филма Един живот, който

...
Сър Антъни Хопкинс ще участва във филма Един живот, който
Коментари Харесай

Антъни Хопкинс ще спасява деца от нацисти в новия си филм

Сър Антъни Хопкинс ще взе участие във кино лентата " Един живот ", който е основан на същинската история на британеца Никълъс Уинтън, който избавя стотици деца от нацистите преди Втората международна война, оповестява порталът „ Deadline”.

Главният воин във кино лентата ще бъде изигран от двама артисти: Джони Флин като младият Уинтън и Антъни Хопкинс, който ще се превъплъти в него в преклонна възраст.

В края на 1938 година лондонският брокер Никълъс Уинтън, който по това време е на 29 години, оказва помощ на 669 еврейски деца да бъдат изпратени от Чехословакия в английски приемни фамилии, с цел да не попаднат в концентрационни лагери. Той съумява да направи това, преди да бъдат затворени границите.

Половин век по-късно – през 1988 той се срещна с някои от децата, които в предишното е избавил в телевизионното шоу „ Това е животът “. Там той е заобиколен от доста от децата, които в миналото е избавил, без да осъзнава, че в този момент към този момент те са възрастни хора, цялостни с признателност за опцията за живот, която той им е дал. Кадрите от шоуто, в което той получава невероятната изненада, са разчувствали хиляди фенове по целия свят.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР