Сър Алок Шарма, бившият министър от кабинета, който ръководи срещата

...
Сър Алок Шарма, бившият министър от кабинета, който ръководи срещата
Коментари Харесай

Увеличаването на петрола и газа в Северно море е „противопоставено“ на обещанието на срещата на върха за климата COP28, каза правителството

Сър Алок Шарма, някогашният министър от кабинета, който управлява срещата на върха за климата COP26 в Глазгоу през 2021 година, не е подписал писмото, само че през днешния ден също подлага на критика законопроекта.

Говорейки за програмата Today, той го назова упражнение „ пушек и огледала “, което ускорява чувството, че Обединеното кралство „ гребе обратно от деяние “.

Caroline Lucas MP, ръководител на Общопартийната парламентарна група по изменението на климата (Climate APPG), която провежда писмото, сподели, че законопроектът „ няма да направи нищо за обезпечаване на енергийна сигурност или понижаване на сметките на семействата, само че ще заплаши доставката на нашите цели за климата и природата ".

Според държавни данни 80% от петрола, добиван в Обединеното кралство, се изнася.

Законопроектът ще изисква регулатора на промишлеността, Преходния орган в Северно море (NSTA), за осъществяване на годишни лицензионни кръгове за нови нефтени и газови планове.

Правителството споделя, че това би нараснало сигу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР