Сапунката между актьорите Диана Димитрова и Юлиян Вергов е на

...
Сапунката между актьорите Диана Димитрова и Юлиян Вергов е на
Коментари Харесай

Сапунката няма край! Вергов съди Диана Димитрова за Фейсбук статус СНИМКИ

Сапунката сред актьорите Диана Димитрова и Юлиян Вергов е на път да се разгори с цялостна мощ още веднъж. Днес екранната доктор Огнянова показа на профила си дълъг хост, в който обяснавя, че Вергов е завел дело против нея за нанесена засегнатост в обществените мрежи.

„ Господинът, чак след половин година реши да се почувства афектиран, поради думите “РЕЦИДИВИСТ С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ’’ и “ИЗРОД “ от мой фейсбук статус. Написах ги незабавно, откакто прочетох изказването му изпратено до медиите на 15-ти март 2023г, с което брутално изманипулира обществото, че съм издевателства над щерка му. Бях мощно афектирана, само че не отхвърлям, че показах отрицателната си оценка за държанието му в персоналната си фейсбук страница. Здравословното ми положение се утежни и получих хипертонична рецесия. Наложи да потърся здравна помощ и имам здравно удостоверение. Използвах думите “РЕЦИДИВИСТ С ПСИХИЧНИ ОТКЛОНЕНИЯ “ и “ИЗРОД “. И в този момент ще Ви обясня, за какво. Побоят, не е бил единствено над мен, бил е РЕЦИДИВ още преди мен, поради това го нарекох по този начин. А думата “ИЗРОД “ има преносно значение и значи – човек с ИЗВРАТЕН МОРАЛ. Ще Ви дам няколко образеца, посредством публични източници на информация “, написа Димитрова.

Тя помества и фотоси, на които е с дъщерята на Юлиян Вергов Али.

Снимка от профила на Диана Димитрова във Facebook

„ Кажете ми, това момиче, наподобява ли Ви застрашено от мен? Толкова е грозно да използваш личното си дете в името на кариерата си, че нямам думи “, написа актрисата.

В поста й са поместени голям брой линкове от изявления в обществените мрежи и разнообразни медии, посредством които се наблюдава хронологията на зародилия сред двамата скандал, откакто тя оповести публично, че е станала жертва на принуждение на снимачната площадка.

Снимка от профила на Диана Димитрова във Facebook

„ Съжалявам, само че аз няма да бъда съизвършител, насилието в България да ескалира всеки ден. НАПРАВИХ СВОЯ ИЗБОР и философски устоях следствията. Практика в България е жертвата да се санкционира наново, а насилникът да е предпазен, изключително в случай че насилникът е прочут и с връзки. Това е тъжната реалност в България. Ако господинът беше почтен, от дълго време щеше да е завел ДЕЛО ЗА НАБЕЖДАВАНЕ В ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, само че в никакъв случай няма да го направи, тъй като ще се явят очевидци, които ВЕЧЕ ЩЕ НОСЯТ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ за думите си, за разлика от предварителната инспекция в полицията и могат да лежат в пандиза за лъжесвидетелстване. Благодаря за поддръжката на дами и мъже, които ме спираха по пътя и ме поздавяваха за смелостта да приказвам. Благодаря Ви за стотиците известия, в които ми разказахте вашите истории. Благодаря Ви, че не останахте безучастни. Щастлива съм, тъй като след моето самопризнание, тематиката за насилието към този момент не е табу. Знам, че направих положително с цел да може да се обърне съответно внимание на идващите жертви и на казуса, като цяло. И резултатът от шерването на дълго защитаваната загадка е забележим. Също по този начин знам, че няма ненаказано положително. Мисля, че като страна в Европейски съюз, свободата на словото, би трябвало да е право на всеки. Би трябвало в естествените страни.

Отново ще Ви поканя на делото ЗА ОБИДА ОТ ФЕЙСБУК СТАТУС заведено от господина на 22.02. от 14:30ч. в правосъдната зала на Софийски областен съд, 20 – ти углавен състав, гр. София, бул. „ Ген. М. Д. Скобелев ” № 23. “, приключва поста си Диана Димитрова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР