Съпрузи са пострадали тежко при катастрофа на пътя Кюстендил -

...
Съпрузи са пострадали тежко при катастрофа на пътя Кюстендил -
Коментари Харесай

Полицаи се опитали да потулят тежка катастрофа, в която е замесен прокурор

Съпрузи са потърпевши тежко при злополука на пътя Кюстендил - Дупница преди няколко дни. Според щерка им отговорен за случая е прокурор Бойко Игов, само че проверяващите служители на реда са ѝ споделили да не разгласява случилото се.
Димитринка и Цветан Якимови пътували с автомобила си, когато в него се врязал със своя Бойко Игов, който не спрял на знак " Стоп ". В момента двамата са в болница с доста тежки пострадвания, само че за благополучие, без заплаха за живота.
Дъщеря им Миглена разгласява фотоси от злополуката в обществената мрежа Фейсбук и разкри, че проверяващите служители на реда са ѝ споделили да не оповестява случилото си.
" Понеже проверяващите служители на реда ме " посъветваха " да не фотографирам провалите и да не давам публичност за случая, аз ще направя тъкмо противоположното. Ще го направя, тъй като пострадаха моите родители, а виновника е някой си господин Игов /прокурор, разбирате ли/ и си мисля, че всички би трябвало да видят какво се случва и по какъв начин поемат следствията си тези хора, в случай че има за тях такива.... ", написа дамата в профила си.

Постът ѝ бе споделен от хиляди хора.
" Майка ми Димитринка е с 4 счупени ребра, със счупена ръка, с натъртвания и синини по тялото. Баща ми Цветан е със счупена кост на петата, рани по главата, не може да диша, в комоцио е. Поел е удара ", споделя Миглена пред в. " Вяра ".
Оттам са се обърнали към Пътната полиция в Кюстендил за коментар по случая. „ Не знам кой какво е споделил. Не разполагам с такава информация и не мога да кажа дали е правилно, че проверяващите са дали съвет да не се дава публичност за случая. По случая се води досъдебно производство” , декларирал е началникът на КАТ-Кюстендил Радослав Боюклийски.
„ Не бих могъл да разясня случая, защото се води досъдебно произвеждане. Само наблюдаващият прокурор може да даде повече информация. Не мога обаче да Ви кажа кой е, не съм се интересувал”, пък е коментирал шефът на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи Елиан Стамболийски.
Миглена пък се готви за правосъдна борба. " Различни организации към този момент се свързаха с мен, с цел да ми предложат юристи. Искам родителите ми да се оправят и по-късно ще мисля, само че няма да оставя нещата по този начин ", сподели тя.
Водеща фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР