Съпругата на задържания за сводничество Теодор Николов по прякор Мустака

...
Съпругата на задържания за сводничество Теодор Николов по прякор Мустака
Коментари Харесай

Куриоз! Проститутки пазят в съда шефа на бургаския бардак, начело с жена му ВИДЕО 18+

Съпругата на арестувания за сводничество Теодор Николов по прякор Мустака - Димитрина Николова и жриците, които сякаш бяха свидетелствали против него, взривиха правосъдните коридори, написа "Флагман ".

Николова описа, че цялата акция, при която бе арестуван 38-годишният бургазлия, е инсценировка от някогашна служителка на бар “Табу”.

Минути преди гледането на мярката за неотклонение на Теодор дойдоха 5 танцьорки и сервитьорки на еротик бара, които сякаш го бяха издали, само че се оказа, че очевидно са на негова страна и били тук, с цел да защитят шефа си.



По думите на брачната половинка му офанзивата против стрийптиз бара била от някогашна тяхна колежка, която преди 2 години работела като шефка в бара, само че се скарали, тъй като постоянно мятала очи на женения Теодор.

Припомняме, че 38-годишният притежател на централния бургаски еротик бар "Табу " бе арестуван при профилирана полицейска интервенция на чиновници от отдел „ Криминална полиция” към ОДМВР – Бургас и Специализираните полицейски сили. Констатирано е, че същият склонявал девойки, работещи като стрийптизьорки в бара, да одобряват и оферират и секс услуги против възнаграждение.



Към момента са открити четири девойки на възраст 18 – 27 години, всички от вътрешността на България, които почнали работа в нощното заведение, като танцьорки. Обичайната цена за 15 минути била 70 лева, а за половин час - 150 лева, като дребна част от парите оставали за девойките.



Ето какво още сподели Димитрина Николова, брачна половинка на арестувания Теодор:

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР