Съпругата на водещия на 120 минути“ Светослав Иванов е изхвърлена

...
Съпругата на водещия на 120 минути“ Светослав Иванов е изхвърлена
Коментари Харесай

Жената на Светльо Иванов натирена от Би Ти Ви

Съпругата на водещия на „ 120 минути “ Светослав Иванов е изхвърлена от екипа на Би Ти Ви, където имаше дълъг стаж като кореспондент и публицист. Вяра Деянова към този момент не участва в листата със чиновници на медията, а осведомени разкриват, че напоследък работела на свободна процедура.

Жената на Светльо, която в годините снимаше някои от най-рейтинговите репортажи за малкия екран, а известно време водеше даже утринния блок, не се разбирала по никакъв начин с управлението. Негодуванието й проличава и от изявленията във фейсбук, които са с сериозен колорит към някогашните й работодатели . Единственото предаване, което Деянова не си разрешава да оплюва, е това на мъжа й.

Откакто двамата не работят на едно и също място, хубавицата даже си е наела личен офис наоколо до столичния бул. Черни връх и е основала своя компания. Бизнесът й отново бил ориентиран в медийната сфера и се занимавал с маркетинг, реклама , произвеждане и разпространяване на мултимедийни и аудио-визуални артикули, основаване и ръководство на електронни уеб сайтове и други сходни действия. 

Вяра могла да си разреши сходна случка, защото брачният партньор й е измежду най-солидно платените водещи в Би Ти Ви , а заплатата му пораснала още повече, откогато отпред на дирекция „ Новини и настоящи излъчвания “, на която Светльо е зависещ, е Антон Хекимян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР