Съпругата на великия Коби Брайънт - Ванеса, държа емоционална реч

...
Съпругата на великия Коби Брайънт - Ванеса, държа емоционална реч
Коментари Харесай

Ванеса Брайънт: Никога няма да има друг като Коби

Съпругата на великия Коби Брайънт - Ванеса, държа прочувствена тирада при приемането му в " Залата на славата " в Спрингфийлд. Легендарният баскетболист, който почина в злополука с хеликоптер дружно с щерка си Джиана в края на януари предходната година, бе въведен в " Залата на славата " от своя кумир Майкъл Джордан.

" Никога няма да има различен като Коби, той беше единствен, специфичен и непретенциозен отвън залата. Беше по-голям от живота. До всички наши близки другари и фамилията, което ни помагаше, благодаря ви! Знаете, че в действителност оценяваме вашата благосклонност и обич. Коби е признателен за вашата грижа към девойките му, постоянно ще сме ви признателни за това. ", стартира Ванеса Брайънт.

" Ако Коби беше тук, сигурно щеше да изброи дълъг лист от хора, на които да благодари за вдъхновението - другари, семейство, ментори, Лейкърс, съотборници и съперници. Това е едно от най-трудните неща - че той не е тук. Благодаря на всички, които му помогнаха да стигне до тук... Коби щеше да изкаже благодарностите си на всички, които се съмняваха в него поради това, че той съумя да надмине упованията им. "



" Коби беше на друго равнище, в никакъв случай не взимаше директни пътища в баскетбола, даде всичко на играта. Преодоля инжекции поради хранително натравяне, игра със строшен нос, научи се по какъв начин да стреля с лявата ръка. Вкара два наказателни удара с раздран ахилес и излезе отвън игрището без помощ. Никога няма да не помни погледа му в този миг. Знаех, че контузията е неприятна и се пробвах да успокоя Наталия и Джиана. Тази травма беше сериозна, само че знаех, че завръщането му ще е още по-велико. "

" Коби не искаше да разочарова почитателите, изключително тези, които са спестявали пари, с цел да дойдат и да го гледат в залата. Ако можеше, той щеше да играе във всяка една минута, във всеки един мач. Той счупи всички тези върхове и въодушевяваше хората. "

" Искам да му благодаря, че все пак останало отделяше време на фамилията си. Скъпи Коби, благодаря ти, че беше най-хубавият брачен партньор и татко, който можеше да бъдеш. Благодаря, че се учеше от грешките си. Благодаря, че постоянно се опитваше да ставаш все по-добър. Благодаря, че не се отхвърли от нас. Благодаря за цялата ти здрава работа. Благодаря за фамилията и дъщерите ни - Наталия, Джиана, Бианка и Капри. Благодаря ти, че работеше толкоз крепко, с цел да ни дадеш този необикновен живот. Благодаря ти, че се събуждаше всяка заран в 4:00 часа, с цел да тренираш, и че се връщаше, с цел да ме целунеш сутринта, да заведеш децата ни на учебно заведение, да отидеш отново на подготовка и по-късно да се върнеш, с цел да ги вземеш. Благодаря, че в никакъв случай не пропусна рожден ден, концерт или който и да е мач на нашите момчета. Благодаря, че постоянно поставяше фамилията пред всичко. Благодаря, че донесе толкоз наслада както в нашия живот, по този начин и на хората по света. Благодаря, че ни въодушеви да бъдем по-добри. Благодаря, че ни научи да слагаме непознатото благополучие пред нашето. Благодаря ти, че беше толкоз предан и не се взе прекомерно съществено. Благодаря ти, че постоянно ми позволяваше да реализирам това, което желая. "

" Поздравления, скъпи, цялата ти здрава работа се отплати. Веднъж ми сподели: " Ако ще залагаш на някой, залагай на себе си ". Радвам се, че ти го направи, тъй като ти реализира доста. Ти си в Залата на славата. Ти си същински първенец. Не си единствено " Най-полезен състезател ", а един от най-великите. Обичам те в този момент и вечно. Коби. Бийн. Брайънт "

" Винаги се стремях да не приказвам добре за него в общественото пространство, тъй като съгласно мен почитателите го правеха задоволително. Някой трябваше да го връща в действителността. Сега съм сигурна, че се усмихва, тъй като би трябвало да опиша какъв брой е популярен на една от най-големите подиуми в баскетбола. Той към момента печели. Искаше ми се той да беше тук, с цел да одобри тази невероятна премия. Коби и Джиана заслужаваха да бъдат тук, с цел да видят това. Джиджи щеше да се усеща толкоз горда да гледа по какъв начин татко й бива одобряван в Залата на славата. Знам, че Коби в действителност искаше да бъде тук... "

" You did it. You're in the Hall of Fame now. You're a true champ. You're not just an MVP. You're an all-time great. I'm so proud of you. I love you forever and always. Kobe Bean Bryant. "

- Vanessa Bryant

(via )
— Bleacher Report (@BleacherReport)
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР