Съпругата на вътрешния министър в оставка Бойко Рашков катастрофира при

...
Съпругата на вътрешния министър в оставка Бойко Рашков катастрофира при
Коментари Харесай

Полицай от Родопите минал на червено и блъснал джипа на жената на министър Рашков

Съпругата на вътрешния министър в оставка Бойко Рашков катастрофира при метростанция " Г.М.Димитров " в столицата. Инцидентът е станал в ранните следобедни часове през вчерашния ден, а самият Рашков е дошъл незабавно на мястото на пътното произшествие, с цел да спомага на брачната половинка си, оповестяват столичните медии. Рашкова не е потърпевша, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Водачът на другата кола - " Фолксваген Голф ", е предизвикал удара. Той е чиновник на Министерство на вътрешните работи от Смолян, минал е на алено и по този начин е станала злополуката с министерската брачна половинка. Вероятно служителят на реда от Родопите се е заблудил от светещия в зелено светофар, който обаче е за другата секция - единствено за завоя надясно от бул. " Драган Цанков " към бул. " Г.М Димитров ".

Полицаят с голфа минал напряко и по този начин блъснал джипа на Рашкова, която се движела по " Г.М. Димитров ".

Съпругата на министър Рашков, която е нотариус, кара бяло БМВ. От фотоси, оповестени на уеб страницата на Българска национална телевизия, е видно, че е потърпевша предната решетка на първокласния автомобил, написа " 24Родопи ".

Съобщението на Министерство на вътрешните работи за пътния случай:

" Към 13.15 часа в полицията е получен сигнал за пътен случай на кръстовището на столичните булеварди " Драган Цанков " и " Г. М. Димитров ", където са се блъснали два леки автомобила – единият със софийска, вторият – със смолянска регистрация. При случая няма потърпевши. Нанесени са материални вреди по двете леки коли, няма вреди по околната инфраструктура. Пробите за алкохол и опиати на водачите са негативни.

По първични данни от лидера на втория автомобил, той е навлязъл в кръстовището напряко при червен светофар, до момента в който зелена е била светлината в секцията за надясно. На мястото е осъществен оглед. Движението не е затруднено “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР