Съпругата на Васил Божков Елена Динева беше на разпит в

...
Съпругата на Васил Божков Елена Динева беше на разпит в
Коментари Харесай

Съпругата на Васил Божков беше на разпит в Националната полиция

Съпругата на Васил Божков Елена Динева беше на разпит в Националната полиция. Тя беше призована да се яви в 11 ч. в качеството на очевидец.

Разпитът идва единствено два дни откакто в петък полицията извърши обиски в парцели на Божков, а предприемачът беше разпитван в столичната полиция.

Според юриста на Елена Динева разпитът няма нищо общо с обиските, защото тя е била призована по телефона към 10 декември.

Елена Динева: Няма да разясня!

Има ли общо с фондациите?

Елена Динева: Не знам! Не мога да ви кажа!

" Не е с призовка, по телефона сме призовани и съгласно мен не е обвързвано с последните събития, тъй като призоваването е от първата десетдневка на декември месец. Едва ли е в тази връзка. Но в действителност никаква информация нямаме ", добави юрист Людмил Рангелов.

На излизане от Главна дирекция " Национална полиция " юристът на Елена Динева разяснява, че разпитът е бил за контракт за заем отпреди 15 години. Самата тя отхвърли коментар.

" Търговско сдружение, ръководено от госпожа Динева, е дало заем на някакво акционерно сдружение. Нито има обвинени, нито има посочени лица, против които постановлението да е ориентирано - да бъдат разследвани еди кои си лица. От 2008 година е този контракт. Кой може да си спомни за нещо, което се е случило преди 15 години ", сподели още юрист Людмил Рангелов.

Отбеляза, че не знае нищо за този заем, като даже не е ясно дали е върнат или не. Не се помни и на кого тъкмо е възложен.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР