Съпругата на Уил Смит неведнъж ни е доказвала, че не

...
Съпругата на Уил Смит неведнъж ни е доказвала, че не
Коментари Харесай

Сексуалният живот на Джейда Пинкет Смит

Съпругата на Уил Смит нееднократно ни е доказвала, че не се тормози да приказва намерено за секс. Преди време тя си сподели, че в предишното е била подвластна към порното. Днес е подготвена с нова порция самопризнания.

47-годишната Джейда е лекувала неналичието на полови контакти освен с гледане на филми за възрастни, само че и със секс играчки.

А през днешния ден, когато е щастливо омъжена за Уил Смит от повече от 20 години, тя продължава да разнообразява половия им живот с някой и различен продукт от секс магазин .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Jada Pinkett Smith (@jadapinkettsmith) на Юли 30, 2019 в 4:02 PDT

Смята, че в това няма и нищо срамно, също както нищо срамно няма в женската половост. И знае, че сигурно не е единствената жена, която го прави , макар че малко на брой се осмеляват да си го признаят. Точно както премълчават и доста други истини, даже когато това изобщо не е належащо.
 Джейда Пинкет Смит, порното и едно самопризнание
Джейда Пинкет Смит за зависимостта си към порното

Искрено и персонално от брачната половинка на Уил Смит

Госпожа Смит е признавала обществено и че е дала прошка на брачна половинка си прочувствени изменничества, които са доста по-болезнени от просто една физическа невярност. A нейната искреност подтикна и доста други дами, в това число и известни, да бъдат откровени със себе си, с сътрудниците си и с околните си, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР