Съпругата на цирковия акробат Енчо Керязов Дима му е дала

...
Съпругата на цирковия акробат Енчо Керязов Дима му е дала
Коментари Харесай

Съпругата на Енчо Керязов: Приключваш цирка с Мария Игнатова!

Съпругата на цирковия акробат Енчо Керязов Дима му е дала финален късмет да завърши драмата с тв водещата Мария Игнатова .

Това научи „ Галерия “ от близки до фамилията, което висяло на косъм поради слуховете за извънбрачната връзка на Керязов с комедийната актриса.

В началото Дима не вярвала на хорските приказки, само че след последното завръщане на световноизвестния еквилибрист у нас, клюката стигнала до ушите на синовете им.

 

„ Писна ми от тези нелепости! Следващия път като отидеш в България, желая да оправиш нещата и повече да не слушам за тази Мария. Приключваш с цирка или аз завършвам с теб “, заплашила го Дима .

От няколко дни Енчо Керязов още веднъж е в България поради подготовката на Седмите годишни награди „ Нощ на звездите “, проведени от неговата фондация. Съпругата му сложила ултиматум да постави завършек на връзките си с Игнатова, в случай че има такива, или най-малко обществено да отхвърли връзката си с тв водещата.

Бясна поради унизителната обстановка, Дима даже се разграничи от брачна половинка си. Преди няколко месеца Керязова смени фамилния си статус в обществената мрежа и  към този момент е „ необвързана “.

 

Според осведомени половинката на цирковия акробат се зарекла, че няма да го промени, до момента в който Енчо не оправи нещата с Игнатова.

„ Цялата тази история с Мария стартира доста да дотяга на цялото семейство. Радостин и Ангел (синовете на Керязови – б.а.) към този момент също се съмняват в татко си “, споделя непосредствен на акробата.

Приятелите му не имат вяра Енчо да изневерява на брачната половинка си и настояват, че двамата доста се обичат, само че допълват: „ Където има пушек, има и огън “.

Иначе обичта на Керязов към брачната половинка му е безспорна. Той постоянно й се изяснява в обич в мрежата и споделя фамилни фотоси от живота им в Париж. Двамата им сина, които също са в цирковото изкуство, са неразделно до родителите си и четиримата наподобяват като едно сплотено и щастливо семейство.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР