Съпругата на суперзвездата в тениса Рафаел Надал - Мария Франческа

...
Съпругата на суперзвездата в тениса Рафаел Надал - Мария Франческа
Коментари Харесай

Страхотна радост за Надал

Съпругата на суперзвездата в тениса Рафаел Надал - Мария Франческа Перейо, е бременна с първото им дете. 33-годишната брюнетка и 36-годишният притежател на 22 трофея от Големия шлем, са дружно от цели 17 години.

На последната фотография на двойката - на борда на яхта в родната им Майорка, Мария, чийто прякор е Сиска, очевидно носи по-широки облекла. През годините доста пъти се показваха клюки, че обичаната жена на Рафа чака бебе, само че едвам в този момент тази информация се оказа вярна.

Двамата бяха гаджета 14 години, преди да се оженят през октомври 2019-а в английска цитадела в Майорка, където Гарет Бейл се ожени по-рано същата година. В момента Надал и брачната половинка му си почиват край Майорка с група другари на борда на "Грейт Уайт ", издигнат особено за именития тенисист.

"Ако всичко върви добре, ще стана татко. Не съм привикнал да приказвам за персоналния си живот. Животът се трансформира, нямам опит с това, само че мисля, че ще промени и професионалния ми живот ", разяснява Матадора.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР