Съпругата на сина на настоящия американски президент - Ерик Тръмп,

...
Съпругата на сина на настоящия американски президент - Ерик Тръмп,
Коментари Харесай

Кандидат за сенатор през 2022 г. може да е снахата на Тръмп

Съпругата на сина на сегашния американски президент - Ерик Тръмп, може да взе участие в изборите за Сенат през 2022 година, заяви БГНЕС, базирайки се на вестник „ Ню Йорк Таймс ”. 38-годишната Лара Тръмп избра родния си щат Северна Каролина за място, от което да стартира политическата си кариера. По-рано републиканският сенатор от щата Ричард Бър разгласи, че няма да бъде избран отново след приключване на мандата му след две години .
Лара Тръмп се омъжи за сина на бъдещия президент Ерик през 2014 година Преди това, е работила като ефирен продуцент, треньор за личностно израстване и даже готвач. През 2016 година и 2020 година тя е била консултант в предизборната акция на своя свекър. Колегите на Лара от централата на Тръмп в изявление за изданието я нарекоха харизматична и притежаваща „ естествени качества “ , нужни за един политик.
 Сенаторът Мич Макконъл отбягва Белия дом поради COVID-19 Сенаторът Мич Макконъл отбягва Белия дом поради COVID-19
Известният в Съединени американски щати сенатор от Кентъки Мич Макконъл заяви, че постоянно е разговарял с президента по телефона, само че не е посещавал Вашингто...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР