Съпругата на сина на американския президент - Доналд Тръмп-младши, Ванеса

...
Съпругата на сина на американския президент - Доналд Тръмп-младши, Ванеса
Коментари Харесай

Съпругата на Тръмп-младши получи писмо с бял прах

Съпругата на сина на американския президент - Доналд Тръмп-младши, Ванеса Тръмп, беше приета в болница за малко в Ню Йорк, откакто е отворила писмо с недоверчив бял прахуляк, оповестяват американски медии. 

След проучване по-късно полицията я е уведомила, че получената субстанция не е рискова, показват локалните управляващи, представени от CBC. 

Ванеса Тръмп (40) е отворила писмото в 10 ч. сутринта през вчерашния ден. То е било адресирано до мъжа й, сина на президента, в апартамент на майка й в Манхатън. Тя се обадила на телефон 911 незабавно, като казала, че кашля и не се усеща добре. 

" Благодарен съм, че Ванеса и децата ми са в сигурност и невредими след необикновено страшната обстановка, която се появи тази заран. Наистина непоносимо е, че избрани лица избират да показват противоположните си гледни точни с такова смущаващо държание ", написа Тръмп-младши по-късно в Twitter. 

Междувременно президентът Доналд Тръмп заложи в плана за бюджет на Съединени американски щати 2,2 милиарда $ за активността на Сикрет сървис – службата, която се грижи за сигурността му. Освен това той желае назначението на още 450 чиновници в нея. " Това ще разреши на службата да осъществя своята цел – да има 7600 чиновници към края на 2019 година, т.е. да доближи по бройка на персоналния състав най-високото равнище за цялата си история ", се акцентира в документа.

Днес стана ясно още, че oснователят на " Уикилийкс "  Джулиан Асандж, който жовее в еквадорското посолство в Лондон, също е получил плик с бял прахуляк. Това се е случило през предходната седмица, написа той в Twitter. " Странно е, че аз също получих сходен плик предишния вторник ", написа Асандж след новината, че Ванеса Тръмп е била настанена в болница за обзор след приемането на плика. Той добави, че върху неговия плик е имало американска пощенска марка.  
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР