Съпругата на Шейн Макгоуън призна, че не знае как ще

...
Съпругата на Шейн Макгоуън призна, че не знае как ще
Коментари Харесай

Съпругата на Шейн Макгоуън отдава сърцераздирателна почит на звездата от Pogues на първата Коледа без него

Съпругата на Шейн Макгоуън призна, че не знае по какъв начин ще „ преживее това “, до момента в който посреща Коледа без починалия си брачен партньор.

Споделяйки сладка фотография на двойката, когато са били по-млади, Виктория Мери Кларк написа в Instagram: „ Днес е в действителност доста мъчно, доста по-трудно, в сравнение с чаках да бъде. Просто не мога да спра да рева и аз желая да съм с него толкоз доста, че физически боли.

„ Не знам по какъв начин хората минават през това, само че знам, че го вършат и хората изпитват наслада даже откакто изгубят себе си. Шейн постоянно е казвал, че макар че е роден на Коледа, той е бил доста по-фокусиран върху рождения ден на Исус и усеща, че това е най-важното нещо за Коледа, тъй че апелирам Исус и ангелите да ми оказват помощ през днешния ден. "

Шейн умря през ноември, седмици преди рождения си ден на Коледа.Звездата от Pogues страдаше от съществени здравословни проблеми за известно време и беше на лекуване в болница в продължение на месеци, откакто се болести с енцефалит, положение, което засяг...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР