Съпругата на Рууни – Колийн май е готова да прости

...
Съпругата на Рууни – Колийн май е готова да прости
Коментари Харесай

Колийн май пак прости забежките на Рууни - Футбол свят - Англия



Съпругата на Рууни – Колийн май е подготвена да елементарни пиянския запой и забежките на футболиста, който бе задържан, откакто кара пийнал преди няколко седмици. Освен, че седна зад кормилото в нетрезво положение, Рууни бе в компанията на знойна дама, което в допълнение нажежи връзките му с Колийн.

Колийн дава финален панс на "пияницата " Рууни

Лаура Симпсън, с която Рууни се забавлявал онази нощ, стана печално известна напоследък, а в четвъртък даже направи телевизионния си дебют в утринно шоу на Острова.

Според Колийн точно това е била задачата на Лаура, която по думите й търсела бърза популярност. Тя даже си наела персонален сътрудник, който да й спомага и уреди присъединяване в британската версия на риалити формата Big Brother.

Колийн хвърли пръстена на Рууни

“Колийн бе извънредно ядосана на Рууни. Колкото повече детайлности по случая научава обаче, толкоз повече има вяра на версията на Рууни. Телевизионнното изявление на Лаура не я впечатли изключително. Нейната версия за случилото се непрекъснато се трансформира, до момента в който Рууни твърди все едно и също. Според Колийн Лаура е просто една жена търсеща популярност. То още веднъж мисли, че брачният партньор и е сбъркал, само че за първи път се вижда някаква светлина в тунела “, разяснява непосредствен другар на Колийн пред жълтите издания на Острова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР