Съпругата на Робърт Дауни-младши сподели ключа към здравия брак на

...
Съпругата на Робърт Дауни-младши сподели ключа към здравия брак на
Коментари Харесай

Съпругата на Робърт Дауни-младши разкрива „двуседмично правило“, което е ключът към успеха на брака им

Съпругата на Робърт Дауни-младши показа ключа към здравия брак на двойката след неговата стопляща сърцето тирада на Оскарите, в която артистът благодари тя за това, че го избави.

58-годишната холивудска звезда загатна проблематичното си минало в речта си за приемане, когато завоюва първата си премия Оскар за най-хубав поддържащ артист в Опенхаймер. Казвайки, че се нуждае от работата повече, в сравнение с тя се нуждае от него, той продължи да хвали брачната половинка си от 18 години.

Робърт избухна по време на влиятелното събитие: „ Бих желал да благодаря на моя ветеринарен доктор, имам поради брачната половинка, Сюзън Дауни там. Тя ме откри, ръмжащ избавителен домакински любим, и ме обикна назад към живота. Това е за какво съм тук. "

Щракнете, с цел да следвате Mirror US в Гугъл News, с цел да сте в крайник с всички последни вести, спортни и развлекателни истории.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Робърт Дауни Тъмното минало на младши като пандизчия P50522, когато той загатва престоя си в пандиза в речта н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР