Съпругата на разстреляния Мартин Божанов - Нотариуса, е риалити героиня.

...
Съпругата на разстреляния Мартин Божанов - Нотариуса, е риалити героиня.
Коментари Харесай

Жената на Мартин - Нотариуса участвала в Къртицата

Съпругата на разстреляния Мартин Божанов - Нотариуса, е риалити героиня. Гергана е взела участие във формата " Къртицата " преди повече от десетилетие, когато хубавицата е едвам на 23 години.

По това време чаровната брюнетка влиза в предаването с моминската си фамилия Грънчарова.

С влизането си в " Къртицата " Гери разгласи, че има незабавна потребност от пари, тъй като сама се бори с всекидневието.

В същото време пък брачната половинка на убития Мартин Божанов е спечелила конкурс за назначение на държавна работа в Министерство на вътрешните работи на изпълнителска работа в ГДБОП, считано от 20 май 2021 година.

С предложение на тогавашния шеф на ГДБОП основен комисар Калин Стоянов до министъра на вътрешните работи господин Бойко Рашков нейното служебно правно отношение е прекъснато, считано от 2 август 2021 година, заради отвод за издаване на позволение за достъп до класифицирана информация.

С решение на Административен съд – София град от 18 октомври 2021г. и доказано с ново решение от 24 март 2022 година на Върховния административен съд, същата е възобновена за държавен чиновник – стажант в Министерство на вътрешните работи, считано от 11 май 2022 година.

В момента същата е в отпуск по майчинство, припомня  " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР