Съпругата на продуцента Маги Халваджиян разказа пред Нова телевизия, че

...
Съпругата на продуцента Маги Халваджиян разказа пред Нова телевизия, че
Коментари Харесай

Халваджиян емигрират в Италия, у нас не се чувстват добре

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян описа пред Нова телевизия, че доста пъти й е писвало и двамата са били единствено на крачка да заминат да живеят в друга страна.

На Кремена Халваджиян и било пристигнало до гуша от това да чете всевъзможни трудове за себе си и за фамилията си. Затова и била на косъм да зареже всичко в България и да замине с мъжа си за Италия, където се чувствали отлично.

„ Няма да спра да вървя в Италия, а дали ще си тръгнем от тук, понятието към този момент не е както преди. Много ми се щеше да излезе, че оставяме бизнеса тук, тъй като толкоз бях побесняла неотдавна, то не са един и два случая. И бях споделила на Маги, че сядам да пиша пост, че си тръгваме и няма да я гледаме тази дивотия “, сподели в изявление за Нова телевизия Кремена.

„ Не знам дали той е подготвен, въпреки всичко работата ни е тук, още сме на въртележката крепко, а и имаме доста неща отвън тези в малкия екран, с които се занимаваме “, изясни тя главната причина да не вземат безапелационното решение да изоставен България. „ Толкова доста си обичам страната, само че просто на моменти обезумявам, че това ще се случи “, споделя още тя.

„ За страдание множеството хора мислят, че ние сме се родили на задната седалка на скъпа кола със златен биберон в устата, а надалеч не е по този начин “, разсъждава тя.

„ Аз не съм ги имала постоянно парите. Ние сме си минали по пътя – нямахме пари и за кафе в един интервал. От нищо не ме е позор. Нямането ме е научило на имането “, показа тя.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР