Съпругата на принц Уилям отново успя да си навлече гнева

...
Съпругата на принц Уилям отново успя да си навлече гнева
Коментари Харесай

Попиляха с възмутени коментари Кейт Мидълтън и Меган Маркъл заради скандални тоалети

Съпругата на принц Уилям още веднъж съумя да си навлече гнева на сънародниците си. Кейт Мидълтън беше разпъната на кръст поради тоалета си, излиза наяве от обява в Daily Mail, представена от jenata.blitz.bg.

По време на онлайн конференция херцогинята на Кеймбридж си разреши да се появи пред аудитория със остаряла дреха и бе попиляна от рецензия.

За въпросната среща 39-годишната Катрин избра бяла риза и вълнено сако цвят каки на Smythe на цена към 530 паунда. Мидълтън добави класическата си и строга визия с обеци вид халка.

Изданието прецизира, че за първи път Мидълтън облича въпросното сако по време на тура си в Канада през 2016 година.

Тогава тя го комбинира с дънки в същия цвят, шал с етнически орнаменти и кафяви каубойски ботуши.

Почти по същия метод изглеждаше и две години по-късно, по време на визитата си във военна база в Кипър, напомня Daily Mail.

Хората обаче не харесаха визията ѝ и побързаха да я разпънат на кръст в мрежата.

" Не бих я нарекъл спестовна, единствено тъй като облича едно и също нещо три пъти. За елементарните хора това е норма ", " Няма смисъл от облеклата ѝ. Трябваше да се съветва с Меган, която наподобява стилно ", " Пестеливост? Да не сте полудели? 530 паунда за сако не е спестовност, а позор! ", " Защо членовете на кралското семейство и британците се обличат толкоз скучно и на ниска цена? ", " Тя е скучна ", са единствено част от мненията, които се появиха по адрес на херцогинята.

Между другото, освен неприятният табиет на Мидълтън да употребява един и същи тоалет по няколко пъти става обект на рецензии. Хората постоянно не крият възмущението си и от херцогинята на Съсекс Меган Маркъл.

Преди броени дни тя също бе засипана с куп унищожителни мнения поради тоалета, с който се появи на скандалното изявление с Опра Уинфри.

За случая бременната американка бе избрала черна рокля с колан на кръста на италианската марка Armani за 3300 паунда - нещо, което подразни ужасно доста публиката.

Тя добави тоалета си с тъмни обувки на висок ток с изострен връх, диамантената гривна на принцеса Даяна за 17 700 паунда и колие на стойност 1 400 паунда.

" Тя постоянно се пробва да притегли колкото се може повече внимание ", „ Рокля? като на магьосница ", " Прилича на сатанистка ", " Отвратителна е, единствено парите са ѝ в мозъка ", " Има толкоз скъпи неща, само че все пак наподобява на ниска цена ", са единствено част от гневните мнения, които заваляха във връзка на визията ѝ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР