Съпругата на принц Хари Меган Маркъл не спира да се

...
Съпругата на принц Хари Меган Маркъл не спира да се
Коментари Харесай

Меган Маркъл е на път да потъпче още една кралска забрана заради 7-цифрен хонорар

Съпругата на принц Хари Меган Маркъл не стопира да се забърква в кавги. Непокорната американка самоуверено гази кралските забрани и е на път още веднъж да си навлече големи неприятности.

Тези дни стана ясно, че бременната херцогиня на Съсекс е получила доста примамливо предложение от продуцентите на сериала, в който се снимаше и като нищо да наруши възбраната и да се върне на работа в „ Костюмари ”, съобщава Daily Star, позовавайки се на източник от американския ефирен канал NBS, предава Блиц.

Ако одобри офертата, хонорарът на брачната половинка на принц Хари ще скочи от 2 на 6 млн. $. Тези пари обаче няма да са за нея, а за щедрост.

Преди да се причисли към кралското семейство, американката се снима в цели седем сезона на сериала. Последните епизоди с нейно присъединяване бяха излъчени малко преди сватбата й с принц Хари.

„ Чувал съм, че сумата варира от 2 до 6 млн. $. Това е в действителност доста. Сделката може да се трансформира в един от най-големите маркетингови удари в историята на малкия екран ”, написа Daily Star, базирайки се на източник от NBC.

По думите му, управлението на NBC Universal се надява снимачната група да успее да се впише в натоварения график на някогашната актриса. „ Можем да приключим за половин ден, даже и за по-малко ”, акцентира един от продуцентите. Той прибавя, че в най-скоро време продуцентите ще стартират договаряния с бременната актриса. 

Събеседникът коментира още, че в новия сезон основателите на плана могат да основат сюжетна линия, в която героинята на Маркъл и сътрудникът й в сериала Патрик Джей Адамс, основават семейство и чакат бебе. Това щяло да бъде разумно поради ситуацията на херцогинята. „ Мисля, че не би трябвало да се стопираме единствено върху една или две сюжетни линии, свързани с Рейчъл (героинята на Маркъл), само че би трябвало да отбележим, че сама тя в никакъв случай не би повярвала, че ще има подобен прелестен живот. Това би станало прелестно отражение на действителния живот ”, отбелязва източникът.

Той отбелязва, че в случай че Меган се съгласи да взе участие в фотосите на един епизод от сериала, това би я посочило като " съвършена модерна кралска персона ". " Това ще даде подтик на една или повече благотворителни организации, показвайки Меган като съвършена модерна кралска персона. И ще ни даде един от най-големите рейтингови блокбъстъри в историята на телевизионния канал ", прибавя той. 

Освен това, както към този момент показа някогашния художник по костюмите, създателите на " Костюмари " ще създадат " всичко опция ", с цел да привлекат в сериала някогашни участници, в това число Маркъл и Адамс. 

Самата херцогиня към момента не е коментирала по никакъв метод новината. Все още не е известно и дали в реалност съществува публична възбрана от кралското семейство тя да не се снима в киното.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР