Съпругата на принц Хари, херцогинята на Съсекс Меган (Маркъл) няма

...

Според вестника след интервюто на Маркъл с американската телевизионна водеща Опра Уинфри през март 2021 г. настоящият монарх, който тогава беше престолонаследник и носеше титлата принц на Уелс, написал писмо до херцогинята, в което изразява съжаление, че трябва да се сблъскват с расизма в общуването с кралското семейство. В това интервю за Си би ес херцогинята на Съсекс спомена, че роднините на съпруга й са загрижени за цвета на кожата на нероденото й дете. Тя не каза кой точно е направил подобни изказвания.

Според изданието настоящият монарх е единственият висш член на кралското семейство, който се е свързал с нея след скандалното интервю. Източници на „Дейли телеграф” подчертаха, че в ответното писмо Меган Маркъл е дала да се разбере кой от представителите на кралското семейство е направил споменатите изявления. Както отбелязва вестникът, както херцогинята на Съсекс, така и настоящият монарх са се съгласили, че съответната забележка е направена без злонамерени намерения.

Според вестника Меган Маркъл тогава благодари на престолонаследника за писмото му и каза, ч" class="attachment-post-thumbnail size-post-thumbnail wp-post-image" alt="Съпругата на принц Хари, херцогинята на Съсекс Меган (Маркъл) няма" onerror="this.src='https://novini247.com/news.jpg?4'"/>

Коментари Харесай

Меган Маркъл пропуска коронаци | BGNES

Съпругата на принц Хари, херцогинята на Съсекс Меган (Маркъл) няма да пристигна на коронацията на крал Чарлз III от Англия заради неудолетореността от напъните на кралския двор в битката против расизма. Това заяви „ Дейли телеграф ”, базирайки се на източници.

Според вестника след изявлението на Маркъл с американската телевизионна водеща Опра Уинфри през март 2021 година актуалният монарх, който тогава беше престолонаследник и носеше купата принц на Уелс, написал писмо до херцогинята, в което показва страдание, че би трябвало да се сблъскват с расизма в общуването с кралското семейство. В това изявление за Си би ес херцогинята на Съсекс загатна, че роднините на брачна половинка й са загрижени за цвета на кожата на нероденото й дете. Тя не сподели кой тъкмо е направил сходни изявления.

Според изданието актуалният монарх е единственият върховен член на кралското семейство, който се е свързал с нея след скандалното изявление. Източници на „ Дейли телеграф ” подчертаха, че в ответното писмо Меган Маркъл е дала да се разбере кой от представителите на кралското семейство е направил упоменатите изказвания. Както отбелязва вестникът, както херцогинята на Съсекс, по този начин и актуалният монарх са се съгласили, че съответната забележка е направена без злонамерени планове.

Според вестника Меган Маркъл тогава благодари на престолонаследника за писмото му и сподели, че няма да упреква съответен представител на кралското семейство в расизъм, а единствено желае да притегли вниманието към казуса с „ несъзнателните предубеждения “. " В същото време, както прибавя вестникът, тя към момента счита тези изказвания за расистки. Източник на „ Дейли телегпаф ” в кралското обграждане акцентира, че кореспонденцията е протекла в " топъл звук ", само че не е довела до " понижаване на напрежението " сред страните. В резултат на това една от аргументите за отсъствието на Меган Маркъл на коронацията е нейното неодобрение от реакцията на кралския двор към метода за битка с деянията на расизъм, показва вестникът.

Херцогинята и децата

На 12 април пресслужбата на Бъкингамския замък заяви, че принц Хари ще участва на церемонията по коронясването на Чарлз III на 6 май, а брачната половинка му ще остане в Съединените щати с децата им. Както осведоми вестника, Меган Маркъл желае да прекара това време със сина си принц Арчи, който ще навърши четири години в деня на коронацията. Освен това, съгласно „ Дейли телеграф ”, тя се притеснява, че появяването й на церемонията ще отвлече вниманието на таблоидите от самото събитие. Изданието прибавя още, че в кралската среда през цялото време се е считало за малко евентуално херцогинята да дойде за коронацията, поради продължаващите различия сред страните.

През януари 2020 година принц Хари и брачната половинка му взеха решение да се отдръпват като старши членове на английското кралско семейство. Те изгубиха статута да съставляват публично монарха при пътувания, да извършват други церемониални отговорности и да употребяват купата Техни Височества. Двойката се реалокира в Съединени американски щати, купи къща в Санта Барбара (Калифорния), където отглежда сина си Арчи и щерка си Лилибет Даяна. След като не получават държавни средства като дейни членове на кралското семейство, те подписаха контракти за произвеждане и основаване на аудио и видео наличие с шведската услуга за аудио стрийминг „ Спотифай ” и американската „ Нетфликс ”. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР