Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, се саморазпознала в

...
Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, се саморазпознала в
Коментари Харесай

Борисов разобличил ужким Елена, а му даде контрата Деси! Коя е Първата дама и язди ли мотор?

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава, се саморазпознала в думи на Борисов, които той в никакъв случай се оказва не бил изричал във връзка с нея в изявлението си през вчерашния ден пред ГЕРБ на националната конференция.

Радева даже написа обръщение във Facebook, което е ориентирано като отговор към министър-председателя.

Десислава Радева цитира част от думите на Борисов и ги проучва по този начин:
"Нахейти ви първата дама, вие мълчите - единствено един Тома Биков дава отговор. ", Б.Борисов.

Това надминава и най-смелите мечти. Лидерът на ръководещата партия да се занимава със брачната половинка на президента при разкриване на предизборната им акция.

Съзирам породена болежка. На подсъзнателно равнище ;) Не разбирам каква е моята виновност.

"Изпуснати " реплики от вида "Казвам ти, куме - сещай се снахо " ме навеждат на мисълта, че в идната конкуренция ще има най-много нападки против президента, вместо същинско политическо съревнование. Дано бъркам!

Щото другояче се чудя по какъв начин ли ще надградят говоренето по мой адрес до изборите?! Всъщност постоянно може още... "

По-късно стана ясно, че той не засяга нея, а Елена Йончева, която се е движела на рокерски мотор и беше част от Тройната коалиция. След което последва втори коментар от страна на Радева.

"След като се оказа, че "първата дама " била Елена Йончева, не ми остава нищо друго с изключение на да лижа горко раните на нараненото си его посредством хубава музика. Животът е един от най-сложните (по Л.Дилов-син). "
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР