Съпругата на президента на Украйна, Олена Зеленска, обсъди престъпленията на

...
Съпругата на президента на Украйна, Олена Зеленска, обсъди престъпленията на
Коментари Харесай

Олена Зеленска обсъжда военните престъпления на Русия с Пелоси

Съпругата на президента на Украйна, Олена Зеленска, разиска закононарушенията на Русия против украински цивилни с ръководителя на Камарата на представителите на Съединени американски щати, Нанси Пелоси. Това сподели първата дама в обява в Telegram, оповестява Укринформ.

„ Разговорът ни беше за други закононарушения на Русия. За децата, които умъртви. За живота на отнетите украински цивилни. За хората, които са изгубили домовете си. Искрено съм признателна на американците, че бяха с нас в най-мрачните времена. ", сподели Зеленска.

Тя напомни думите на Нанси Пелоси, която означи още напролет след посещаване в Украйна: „ Ако Русия не попада като държавен спонсор на тероризма, скъсайте листата “.

Според брачната половинка на президента, представителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати се е убедил във военните закононарушения на Русия и е почнал да свидетелства за тях в Съединените щати.

„ Смятам я за една от най-влиятелните дами в света и бях доста щастлива да я видя през днешния ден в Съединени американски щати “, акцентира Зеленска.

Както беше обявено по-рано, първата дама на Украйна е на посещаване в Съединените щати.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР