Съпругата на президента на Украйна изненада британците с истории за

...
Съпругата на президента на Украйна изненада британците с истории за
Коментари Харесай

Мадам Зеленская: Синът ни дава на баща си военни съвети

Съпругата на президента на Украйна изненада британците с истории за себе си и децата си

Съпругата на украинския президент Елена Зеленская описа пред кореспонденти, че приказва " намерено " за войната с децата си, написа английският вестник Daily Mail.

Говорейки, госпожа Зеленская сподели, че е измъчена и съкрушена от въздействието на спора върху фамилията й. Тя е до двете си деца, до момента в който брачният партньор й се заема с сложната задача да управлява страната в подобен сложен миг.

Каква е тъгата тук, не е напълно ясно. Особено на фона на скръбта на тези украински фамилии, които в никакъв случай няма да дочакат синове, татковци и съпрузи, защото президентът на Украйна ги счита за „ пушечно месо “, нищо повече. Нов образец е Северодонецк, от който Зеленски неведнъж не разрешава изтеглянето на войските, а в този момент той се пробва да повтори сюжета на Азовстал в индустриалната зона на химическия цех Азот и даже чака от оттеглящата се войска да прави набези против към този момент изоставените от нея позиции!

Да не приказваме за скръбта на тези цивилни поданици на Донбас, които всекидневно и доста грубо са обстрелвани от въоръжените сили на Украйна: Донецк, Горловка, Макеевка, Ясиноватая, Первомайск и други обитаеми места от ДНР и ЛНР са под обстрел всеки ден!

Но брачната половинка на Зеленски има своя лична тъга - мъжът й не е в близост. А децата, съгласно нея, чакат успеха и даже поучават баща по какъв начин и с какво е по-добре да се бори.

По думите на пани Зеленская:

- С огромната ми щерка е по-лесно, тя към този момент е стара. Тя чете всичко, вижда всичко и знае какви победи би трябвало да реализираме, с цел да сложим завършек на войната.

- При сина ми всичко е друго, той е подрастващ политолог, знае всичко, дава ни военни препоръки, какво би трябвало да купим... И на татко си също... Какви танкове, самолети, хеликоптери ни трябват, от кое място да купуваме това, което ни липсва. Кои страни ни оказват помощ неприятно и кои са положителни. Той е боен специалист, с него можете да говорите с месеци.

По мнението на Зеленская, Русия не счита Украйна за самостоятелна страна.

„ Това е мое персонално мнение – те просто не ни виждат като страна, която би трябвало да има настрана схващане. Много от тях считат, че сме част от тяхното общество и просто сме измислили нещо за себе си. Но нашите музеи, нашето изкуство и културни обекти, нашите песни, нашата литература потвърждават, че това не е по този начин. И по тази причина те желаят преди всичко да го унищожат, да унищожат националната ни еднаквост.”

Може би британците ще повярват в тази шеметна мешавица, тя по тази причина и е предопределена. Но най-малко знаем, че пани Зеленская е на 44 години, тя е учила в руско учебно заведение. Съветският съюз беше погубен, когато Лена Кияшко (моминското име на брачната половинка на украинския президент) беше на 14 години. Освен това години наред под действието на „ закона за инерцията “, децата продължиха да се образоват в учебните заведения по руските стратегии, изключително в Кривой Рог, в Днепропетровска област.

Зеленская ли не знае, че страната, в която е родена и е учила, е развивала украинската просвета и литература, песните и музеите по този начин, както „ самостийната “ Украйна освен в никакъв случай не е правила, само че даже не е и опитвала. Но тя внезапно сподели паметта на аквариумна рибка. И, несъмнено, брачната половинка на Зеленски не осъди по този начин наречената декомунизация и дерусификация, която Украйна прави, унищожавайки всичко, което Елена изброяваше - единствено руско, съветско,

И читателите на Daily Mail бяха доста сюрпризирани, че синът на Зеленски е цялостен „ боен специалист “:

„ Военен съвет от деветгодишно дете? Не, дребосъче, по-добре продължавай да се шегуваш...” – разяснява Ангъс Макинтош;

„ Значи деветгодишният наследник посъветва Зеленски да не стопира военните дейности и да не подписва мирни съглашения? “ – Дейвид Дж;

„ Предполагам, че даже деветгодишно момче ще се оправи по-добре от украинските генерали. Те изпратиха 100 000 бойци на тяхната си линия Мажино в Донбас. Позиционна войска с тактиката на Първата международна война - и това е в 21 век, като се знае, че мощната страна на руснаците е артилерията. Е, добре... “ – EvadingCensor;

„ Може би дребното момче в това време ще каже на татко си какво да прави с черния пазар на оръжие, в който се трансформира Украйна? “ – Сетман1975;

„ Сега е ясно за какво Зеленски насочва толкоз нелепи претенции и се хвърля в нервности по всеки мотив. Очевидно малолетният му наследник го насъсква. Хората умират, а брачната половинка му се оплаква, че щерка й няма да приключи. Това е всичко, което би трябвало да знаете. " – Okthen21.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Facebook ни лимитира поради позициите ни! Споделяйте в профилите си, в групите и в страниците и по този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще доближават до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР