Съпругата на президента на САЩ Доналд Тръмп – Мелания, се

...
Съпругата на президента на САЩ Доналд Тръмп – Мелания, се
Коментари Харесай

Мъките за Тръмп нямат край! Мелания обмисля развод

Съпругата на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп – Мелания, се замисли за бракоразвод след оповестението на резултатите от изборите, заяви „ Дейли мейл “. Бившата помощничка в фамилията Омароса Маниголт-Нюман разкри преди изданието, че първата дама обмисляла бракоразвод от дълго време, само че чакала той да напусне президентския пост.

“Мелания брои всяка минута до излизането му от президентския кабинет, с цел да може да се разведе. Ако Мелания бе решила да го подложи на извънредно оскърбление и бе напуснала, до момента в който Тръмп е на власт, той би намерил метод да я накаже “, увери тя, представена от Dariknews.bg.

Стефани Уолкоф, друга фамилна помощница, прибавя, че бракът сред Мелания и Доналд Тръмп е бил договорка, и уточни като доказателство, че двамата са спели в разнообразни стаи в Белия дом през последните 4 години.

Самата Мелания поддържа обществено брачна половинка си, който отхвърля да признае резултатите от изборите, оповестени от огромните медии. „ Американският народ заслужава почтени избори. Всеки легален – не противозаконен, глас би трябвало да бъде преброен. Ние би трябвало да браним нашата народна власт с цялостна бистрота “, написа тя в Туитър. Родената в словенското Ново место в тогавашна Югославия Мелания Кнавс е третата брачна половинка на Доналд Тръмп след Ивана Тръмп (родена в някогашната Чехословакия) и американската актриса Марла Мейпълс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР