Съпругата на президента на Република България Румен Радев Румен Георгиев

...
Съпругата на президента на Република България Румен Радев Румен Георгиев
Коментари Харесай

Десислава Радева ще открие Италианския фестивал на красотата и прическата

Съпругата на президента на Република България Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила - госпожа Десислава Радева, ще откриe XXVII-я Италиански фестивал на хубостта и прическата. Тържествената гала ще се състои на следващия ден, 23 март, от 11 часа пред Палата 2 на Международен панаир - Пловдив, оповестиха уредниците от "Christian of Roma ".

С шоу-спектакъл на балет "Арабеск " и стилисти от "Интеркоафюр-България ", озаглавен "Да спасим флората и фауната ", ще бъде даден старт на 3-дневния конгрес. Артистичната атракция е и самобитен подарък за 25-годишнината на компанията уредник "Christian of Roma ".

Очаква се появяването и на доайена на българските фризьори - стилист Кръстьо Капанов, който е ръководител на Националното съдружие на фризьорите и президент на "Интеркоафюр-България " за Източна Европа. Дипломатическият корпус ще бъде показан от брачната половинка на италианския дипломат в България Н. Пр. Стефано Балди - госпожа Антонела Ренци. На церемонията по откриването на интернационалния конгрес за фризьорство ще участва също генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани.

Присъствие са удостоверили и съпругите на посланиците на Белгия и на Южна Корея у нас. Сред формалните посетители ще бъдат президентът на Италианската комерсиална камара Марко Монтеки, ръководителят на "Конфиндустрия-Италия " Пиетро Луиджи Гия.

По традиция на откриването ще участват представители на регионалната и на общинската администрации в Пловдив, на Международен панаир – Пловдив, на бизнес и шоу елита у нас. 65 представителни компании на най-известните международни марки в промишлеността на хубостта вземат участие в тазгодишното издание на Италианския фестивал на хубостта и прическата. 3-дневната стратегия включва профилирани образования и демонстративни шоута и семинари, водени от международно известни стилисти, презентации на неповторими артикули и техники, национални състезания по фризьорство, грим и маникюр, допълниха уредниците.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР