Съпругата на президента Десислава Радева едва вчера се появи на

...
Съпругата на президента Десислава Радева едва вчера се появи на
Коментари Харесай

Първата дама се появи по жилетка на прием


Съпругата на президента Десислава Радева едвам през вчерашния ден се появи на фотография от визитата на президента Румен Радев във Франция, оповестява „ 24 часа “.

Президентшата е участвала на срещата с Патрик Жерар, шеф на Националното учебно заведение по администрация на Франция, Лоик Ерве, сенатор на Горна Савоя и ръководител на групата за другарство Франция-България във Френския сенат, Марк Йошум, кмет в департамент Горна Савоя, Жан-Мари Оран, общоприет шеф на Международната организация по лозарство и винарство, Никола Жегу, консултант на президента Макрон, Антоан Херт, ръководител на групата за другарство Франция-България във Френския парламент, Н.К.В. принцеса Шантал, барон Франсоа Ксавие дьо Самбюси, Елен Карер д’Анкос, секретар на Френската академия, Катрин Лалюмиер, ръководител на Дома на Европа в Париж.

На фрагмента от другата страна на президента е Ирина Бокова, общоприет шеф на ЮНЕСКО 2009-2017 година, което стана ясно от фотография, оповестена в профила във Facebook на президента.

Радева не се появява на срещите на брачна половинка си, тъй като визитата му е работно и по протокол не се изисква наличието й.

Вчера Десислава Радева бе поканена от Брижит Макрон на персонална среща и разходка из Париж, само че информация и фотоси от това събитие не се бяха оповестени даже и в профилите в обществените мрежи на двете дами.

Радева и Макрон се срещнаха при визитата на френското първо семейство в България това лято и доста си харесваха.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР