Съпругата на прессекретаря и говорител на Кремъл – Дмитрий Песков,

...
Съпругата на прессекретаря и говорител на Кремъл – Дмитрий Песков,
Коментари Харесай

Жената на Дмитрий Песков в окото на лют скандал с видео от Гърция, на което троши чинии

Съпругата на прессекретаря и представител на Кремъл – Дмитрий Песков, провокира пикантен скандал в Русия, Украйна и Гърция. Причина за разбунените духове е видео, което самата тя разгласява на профила си в Инстаграм.

Клипът демонстрира по какъв начин тя троши чинии по време на почивката си в страната, под мелодията на " Зорба гъркът ". Чупенето на чинии в южната ни съседка е остаряла културна процедура, която гърците извършват в таверните, до момента в който танцуват сиртаки, вярвайки, че това ще им донесе благополучие.

47-годишната Татяна Навка е родена в Украйна. Тя е някогашна олимпийска фигуристка и някогашен съветски модел. От 2015 година е брачна половинка на 54-годишния Дмитрий Песков, който към ден сегашен работи като прессекретарят на съветския водач Владимир Путин. Песков е заместник-ръководител на администрацията му в Кремъл.
                             

По информация в " Дейли Мейл " половинката му първо е била на отмора в Турция в град Ефес, а по-късно е отишла в гръцки курорт.

Заради гърмежа от отрицателни мнения и рецензии, изсипали се като " гръм от ясно небе " върху нея след обявата ѝ в обществената мрежа, Навка бързо е премахнала видеото. 

 

The wife of Dmitri Peskov, Putin’s spokesperson and warmonger, is in Greece right now, enjoying her European summer vacation.

This isn’t right.

Via
— Visegrád 24 (@visegrad24)

Повод за възмущението от страна на съветски и украински критици е държанието, което не координира съответно на извънредно жестокият миг, когато в Украйна се води война, където цивилни, измежду които и деца, биват убивани. Мнозина показаха разстройването си от обстоятелството, че брачната половинка на Дмитрий Песков се държи толкоз доброволно в страна, която намерено поддържа Украйна и която Путин дефинира като " враждебна ". 
                             

" Съпругата на върховен държавен чиновник би трябвало да се държи по-скромно. Нейната позиция не допуска ли това? Тя е надали не първата дама на страната ", се показва в мненията. Руски консуматори пък гневно се възмущават по какъв начин са я пуснали да влезе в Гърция – страна от Европейски Съюз и зложелател на Русия.

" В Украйна умират освен украински, само че и съветски мъже. Само си представете за миг по какъв начин би се почувствала майката на мъртвото момче, когато види вашето видео. Синът ѝ прави Бог знае какво в Украйна, а тук виждаме съветския истаблишмънт да чупи чинии, тъй като обичат да се забавляват “, гласи друга остра рецензия.

Преди това видео Татяна показа безгрижни фотоси от Турция. Там тя се снима по транспарантна рокля на плажа, което също провокира люти рецензии против нея. 
                             

А дали Дмитрий Песков е в компанията на брачната половинка си по време на почивката ѝ, не излиза наяве. Но към този момент целия свят знае, че руснаците са недоволни, че Татяна Навка е избрала за почивката си страни като Турция и Гърция, които подпомогат Украйна в битката ѝ с Русия.

" Атина? Артемида? Афродита? Как мислите, коя визия ми отива повече? ", пита брачната половинка на Дмитрий Песков в поста. " Това не е подобаващият миг ", " Засрамете се ", " Нямате позор, всички сте убийци ", " Как може да публикувате тези фотоси ", са единствено част от последвалите реакции под фрагментите. 
                             

Самата Татяна не остана длъжна на нападките и с дълъг пост отговори на критикуващите я в въздържан звук с думите:

" Тези, които ме познават отдавна знаят, че когато пътувам, обичам да узнавам нещо ново и забавно ", написа тя в страницата си в Инстаграм. " Идвайки в разнообразни градове, се пробвам да се срещна с културата на района, както модерна, по този начин и античната. Винаги се пробвам да споделям забавна информация с вас.

" Този път, намирайки се на брега на Егейско море от турския бряг, се потопих в културата на народите, които в миналото са обитавали този район. А това са: лидийци, фригийци, спартанци, перси, македонци, римляни, византийци и гърци. Невероятно готино е, че на територията на една страна можете да се запознаете с културата, традициите и обичаите на разнообразни нации ", изяснява Навка и прибавя постскриптум: " Често навестявам Турция както по работа, по този начин и за туризъм. Искам да отбележа, че с помощта на съветските туристи следя позитивна наклонност в развиването. Както в обслужването, по този начин и в вариантите за свободното време. Става по-интересно, по-вкусно, по-разнообразно. "  
                             

Според гръцкия икономист и журналист Теодор Алисандратос официално видяно пребиваването на Татяна Навка в Гърция не е нарушаване. Санкциите, които са наложени от Европейски Съюз на 17 март т. година във връзка с Навка са финансови. Що се отнася до възбрана тя да влиза в страните от общността, такава няма. „ Време е да поправяме грешката “, приканва Алисандратос в Туитър.

Какво е вашето мнение? Одобрявате ли избора на Навка за отмора в Турция и Гърция? 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР