Съпругата на премиера Кирил Петков Линда е на корицата на

...
Съпругата на премиера Кирил Петков Линда е на корицата на
Коментари Харесай

Съпругата на премиера Линда грее от корицата на EVA

Съпругата на премиера Кирил Петков Линда е на корицата на мартенския брой на EVA.

От списанието я показват лаконичко, само че доста тъкмо: В " женския " месец на корицата е една елементарна жена в невероятна позиция - Линда Петкова.

Избрахме да я сложим на корицата на списанието, тъй като харесахме излъчването й на блага, работеща жена, майка на три деца, която – макар новата й роля на брачна половинка на министър председател – продължава да приказва умерено, обикновено, да е съсредоточена върху фамилията и дребния си бизнес. Обикновеното е новият разкош, още повече в последно време, когато обществото ни е разграничено в страстите си за следващ път, пишат редакторите на медията.

Линда не основава безсмислена отдалеченост, в нея няма безчувственост на характера, каквато сме усещали от време на време при контактите си с „ високопоставени “ дами от политиката или бизнеса. Качва в обществените мрежи фотоси на татуировките си, подготвена е да отдели доста време за препоръки на човек, потърсил я в пекарната й, в чието семейство също има дете с диабет. Обича да върви пешком и по тази причина фамилната електрическа кола си стои в гаража, изключително в този момент, когато брачният партньор й няма време за обичаните пътувания из страната, гласи представянето на премиершата и продължава с къса история на любовта сред Кирил и Линда Петкови:

С Кирил Петков се срещат по време на следването си в Канада. В България Линда идва за първи път, когато най-голямата от трите им дъщери – Ванеса, към този момент е родена. Тримата обикалят из страната със светлосинята Лада на родителите на Кирил. Преди 15 години се местят дефинитивно у нас.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР