Съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов - Елисавета написа

...
Съпругата на председателя на ВКС Лозан Панов - Елисавета написа
Коментари Харесай

Жената на Лозан Панов на война с НАП и ВСС

Съпругата на ръководителя на Върховен касационен съд Лозан Панов - Елисавета написа яростно писмо до сътрудника на своя мъж Боян Магдалинчев от Висш съдебен съвет. Госпожа Панова, която стана известна като Черния лебед (б.p. - по този начин я назова правосъдният министър Христо Иванов при колекция на политически съмишленици), се обръща към представляващия съвета Магдалинчев, написа Канал 3.

Повод за нейното писмо е телевизионно посещение на магистрата, който разкри, че Панов се е укривал 13 пъти от Национална агенция за приходите. Странно е, че Панова е пратила намерено писмо, с цел да брани брачна половинка си, който е почитан магистрат и надали има потребност да му бъде адвокатствано. Намесата на госпожа Панова е шокираща и заради обстоятелството, че тя слага под въпрос работата на Националната организация по приходите, разяснява правосъдната система, членове на Висшия правосъден съвет и магистрати.

„ Тъй като непредпазливо съм очевидец на издевателствата и униженията, на които е подложен представителят на най-висшата ни правосъдна инстанция Лозан Панов, легитимирани постоянно като „ инспекции и наказания “ от страна на „ държавни “ органи, в това число и на тези от страна на Национална агенция за приходите, най-отговорно обществено декларирам, че Вие разпространявате погрешна информация. Призовавам Ви да докажете нагоре цитираните Ваши изказвания, защото разполагам с документи за тъкмо противоположното. Не бих могла да позволи даже мисълта, че е допустимо Представляващият Висшият правосъден съвет на Република България да си служи с клевети, с цел да преследва нелегитимни цели ", написа емоцианално госпожа Панова.

" От съвсем една година съм обект по едно и също време на инспекция и проверка от страна на Национална агенция за приходите, като брачна половинка на Лозан Панов. До този миг нямам визия по какъв начин наподобяват лицата на проверяващия екип, защото по мое предпочитание сполучливо споделяме единствено по е-поща. Здравият разсъдък изискваше да предпоставя, че откакто съгласно тези, които имат монопол върху „ истината “ към този момент съм „ убивала “, „ хулиганствала “, „ мамила банка “, то следователно надали „ предлагането “ на рушвет, би ме затруднило изключително. Впоследствие, несъмнено, постоянно ще се откри угодлив магистрат, който да " пренареди " правосъдния състав, като да вземем за пример по делото на подбудителя към закононарушението рушвет някогашен следовател Петьо Петров, прочут с многозначителния за магистрат прякор Еврото, с цел да се получи целеният правосъден акт. Надявам се, че с последния образец не издавам някоя от надълбоко защитаваните секрети за чадърите и зависимостите в правосъдната власт, които Лозан Панов настойчиво отхвърля да разкрие пред Съдийската гилдия на Висш съдебен съвет ", прибавя още брачната половинка на магистрата.

" Убедена съм, без да съм наясно със фамилния Ви статус, че на мое място госпожа Магдалинчева би постъпила по същия метод ", приключва Елисавета Панова.

Очаква се на утрешното съвещание на Висш съдебен съвет Лозан Панов да изясни, дали брачната половинка му без да пита е решила да размахва пръст на сътрудника му Магдалинчев или той я поддържа в напъните да постави ред в правосъдната система, който съгласно нея не съществува.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР