Съпругата на последния редовен премиер Кирил Петков - Линда с

...
Съпругата на последния редовен премиер Кирил Петков - Линда с
Коментари Харесай

Съпругата на Кирил Петков събира сили за изборите в Канада

Съпругата на последния постоянен министър председател Кирил Петков - Линда с моминско име Маккензи, разгласява пост в обществените мрежи от Канада, с който заяви публично, че е в лятна почивка, и то отвън България, написа life.dir.bg.

Преди дни стана ясно, че брачната половинка на съпредседателя на " Продължаваме промяната " е отпътувала за родината си с децата, а сладкарницата ѝ е затворена.

" Събирам сила за изборите, във почивка съм ", написа в Инстаграм профила си Линда Макензи, която е показала, че се намира в столицата на Британска Колумбия - Виктория. Именно в Британска Колумбия се срещат и срещат Петков и бъдещата му жена, която потегля с него за неговата татковина България напълно скоро след раждането на дребната им щерка.

Докато Линда Маккензи събира летните страсти в родната Канада и почива интензивно, брачният партньор ѝ Кирил Петков остава надалеч от нея, у нас, и се занимава със правосъдни каузи - някогашният министър председател заведе дело за клюка против водача на ГЕРБ поради обвинявания, че е купувал безценен съветски газ през медиатори.

Преди да замине за Канада Линда Петкова фамилията отдъхна дружно за няколко дни край Созопол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР