Съпругата на подсъдимия Ветко Арабаджиев - Маринела, която също е

...
Коментари Харесай

Маринела Арабаджиева: Иска ми се да крещя! |

Съпругата на подсъдимия Ветко Арабаджиев - Маринела, която също е клиент на прокуратурата, излезе с разтърсващ коментар във фейсбук за здравословното положение на мъжа си. Тя изяснява, че Ветко Арабаджиев се бори за живота си с коронавирусна зараза, също така главното му заболяване - рак, е в напреднал етап, и има потребност от животоспасяваща интервенция. А в същото време някои злорадстват.

Ето цялостния текст на поста й:

" Пиша, въпреки че ми се желае да викам! Няма да заставам невидима, няма и да се смаля, тъй като преди всичко съм майка и брачна половинка. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на суматоха и боязън демонстрират злорадо любознание, надявайки се да изкарат вест по какъв начин Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си? Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ брачен партньор и нечий татко за образец, който се бори за живота си! Моят брачен партньор, който продължава да е на О2, към момента в сериозно положение с вторична бронхоплевмония, трикратно повишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което постанова незабавна интервенция, която не може да бъде осъществена, до момента в който не бъде изцяло оздравял от корона инфекцията! Днес аз се апелирам само за неговото оцеляване! Защо е тази свирепост? Надявам се на положителното в света към себе си, даже и там, където на пръв взор го няма, тъй като няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, даже когато е мъчно. Изразявам благодарността си към тези, които в най-критичните моменти, демонстрираха откровена угриженост и любов! "  

Маринела и Ветко Арабаджиеви са подсъдими за участие в проведена незаконна група за данъчни закононарушения в размер над 8 000 000 лева и пране на пари. На 5 май 2019 година хотелиерът и брачната половинка му бяха върнати от Испания. Двамата бяха задържани при започване на март в градчето Кабрера де Мар край Барселона. Месеци наред те бяха търсени с европейска заповед за арест. В София беше арестуван и синът им Вълчо. Българският съд запорира тяхното имущество, а заповеди за запор бяха издадени и за 12 банкови сметки на Ветко и Маринела Арабаджиеви в разнообразни трезори, дялове в 7 търговски сдружения и парцели в няколко обитаеми места.  


Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР