Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен

...
Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който вчера беше обвинен
Коментари Харесай

Биляна Михайлова: Беше обикновен спор, не съм жертва на домашно насилие

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов, който през вчерашния ден беше упрекнат за побой над нея, изясни обстановката. Биляна Михайлова, която сега се намира в болница, отхвърля да е жертва на домашно принуждение. Разказва, че среднощният спор сред нея и брачна половинка ѝе елементарен битов скандал, заяви.

Часове след ареста на пернишкия прокурор Бисер Михайлов за побой, Стоян Нешев разговарясъс брачната половинка му Биляна, която съгласно обвиняването е жертва на домашно принуждение. Свързваме се с нея през видеовръзка, защото е в болница.

Стоян Нешев: Как сте, по какъв начин се чувствате? И къде сте в този момент?

Биляна Михайлова: Благодаря ви! Добре се усещам. Вмомента съм в болница. Оставиха ме под наблюдаване за известно време, само че нямам някакви недоволства.

Стоян Нешев: Виждам синина под окото ви. Тя разследване на какво е?

Биляна Михайлова: Най-вероятно е разследване от удара от рухването. Имах някакъв лек оток, който след това мина надолу към окото.

Стоян Нешев: Но не е от побой тази синина?Така ли да разбирам?

Биляна Михайлова: Не. Не е.

Според Биляна случилото се с мъжа ѝе фамилен скандал. " Категорично не съм жертва на домашно принуждение. Снощи се случи елементарен спор сред нас, който прерасна в скандал. Обикновен битов скандал, какъвтоима във всяко семейство ", твърди тя.

Стоян Нешев: А по какъв начин по този начин се случи, че и полицията и прокуратурата станаха съпричастни към този ваш фамилен скандал?

Биляна Михайлова: Нашата щерка беше в банята по това време и откакто чула нашия ескалирал спор -се е обадила на 112.

Жената споделя, че не е имало очевидци. " Имам контузия на главата, която е от рухване на земята. По-скоро мисля, че се спънах. Или изгубих равновесие по-скоро и по-късно паднах и оттова ми е тази контузия на главата ", твърди тя.

Стоян Нешев: Но мъжът ви посягал ли ви е?

Биляна Михайлова: Мъжът ми не мие посягал и не ме е удрял.

Стоян Нешев: Вие губила ли сте схващане?

Биляна Михайлова: Не, може би от мощния адреналин, от страстите, които изпитах по време на този скандал. След това щерка ми, когато извика полицията и пристигна кола за спешна помощ - просто си мислех, че ми се губят някои моменти. Но в този момент към този момент съзнавам какво се е случило и не съм губила схващане. Не съм свидетелствала против брачна половинка си. Дадох пояснения, които Ви описах и на Вас. Казах им, че не си припомням някои неща, за които след това осъзнах, че нямам загуба наизуст, и си ги спомних доста добре.

Стоян Нешев: А допустимо ли е да не сте свидетелствала против него, тъй като ви е боязън?

Биляна Михайлова:Не, изрично не ме е боязън.

Проблемите на семейство Михайлови с правораздаването започнаха предходната година, когато синът им Васил стана обвиняем по няколко каузи за нанесени телесни повреди и закани с убийства.

Стоян Нешев: Израснал ли е вашият наследник в семейство на принудител?

Биляна Михайлова: Не, изрично не е израснал в семейство с принуждение.

Стоян Нешев:Готова ли сте да заживеете отново със брачна половинка си под един покрив, тъй като чухме прокуратурата да споделя, че ще му желае непрекъснат арест, защото е рисков за вас?

Биляна Михайлова: Не считам, че брачният партньор ми е рисков, с цел да живеем под един покрив. Мисля, че станалото сред нас може да се поправи. Да го разгадаем ние сред нас, не пред медиите и страната.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР