Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов даде интервю от болничната

...
Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов даде интервю от болничната
Коментари Харесай

Страх ли се чете в очите на жената на прокурора от Перник?

Съпругата на пернишкия прокурор Бисер Михайлов даде изявление от болничната стая. В него дамата съобщи, че не е жертва на домашно принуждение и в никакъв случай не е била. Тези думи тя разгласи в ефир с насинено око и очевидно в уплашено положение.

 

Прокурорът Бисер Михайлов бе арестуван през вчерашния ден точно след обвиняване за побой над личната си брачна половинка. Биляна твърди, че мъжът й е задържан непозволено. Тя съобщи, че е имало спор, само че той е бил елементарен битов спор, какъвто има във всяко българско семейство. Михайлова добави още, че щерка им чула крясъци от банята и импулсивно се обадила на 112 и по този начин се стигнало до недоразумението. Повтори неведнъж, че не е удряна и няма да свидетелства против прокурора.

 

Съпругата оправда синините по лицето си с рухване, от което се е получила контузията. Биляна Михайлова декларира още, че поради конфликтa и страстите за момент е изгубила схващане, само че никога тя не се дефинира за жертва на домашно принуждение. Също по този начин отхвърля и изказванието, че синът им Васил Михайлов е израснал в среда на принуждение и спорове.

 

Коментарите след нейното изявление обаче дават друга позиция. Според голяма част от феновете и коментиращите в обществените мрежи, дамата е излъчвала боязън, изтощение и обезсърчение. Някои са по-крайни и даже настояват, че тя жертва личния си живот и този щерка й в името на материалното богатство. Други пък считат, че в случай че каже истината, ще свърши като останалите очевидци против сина и мъжа й.

 

Автор: nova.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР