Съпругата на осъдения наркотрафикант Хоакин Ел Чапо Гусман Лоера беше

...
Съпругата на осъдения наркотрафикант Хоакин Ел Чапо Гусман Лоера беше
Коментари Харесай

Арестуваха и жената на един от най-известните наркобарон в света

Съпругата на наказания наркотрафикант Хоакин " Ел Чапо " Гусман Лоера беше задържана в Съединени американски щати по обвинявания, свързани с хипотетичното ѝ присъединяване в интернационален трафик на опиати, оповестява Министерството на правораздаването на Съединени американски щати, представено в CNN, съобщи БГНЕС.
31-годишната Ема Коронел Айспуро е задържана на интернационалното летище " Дълес " за интрига и разпространяване на повече от кг хероин, над пет кг кокаин, над 1000 кг марихуана и над 500 грама метамфетамин, импортирани незаконно в страната, се споделя в изказване на Министерството на правораздаването.
 Наркобаронът Ел Чапо в пандиза до живот и наказан да заплати 12,6 милиарда $ Наркобаронът " Ел Чапо " в пандиза до живот и наказан да заплати 12,6 милиарда $
Американски съд издаде доживотна присъда на наркобарона Хоакин Гусман „ Ел Чапо “. Той получава още 30 години затвор, както и...
Очаква се тя да се яви първо пред Окръжния съд на Съединени американски щати във Вашингтон посредством видеоконференция.
Прокурорите обявиха, че Айспуро е направила скрит план с други, с цел да помогне на брачна половинка си при бягството му от пандиза в Мексико на 11 юли 2015 година. Гусман Лоера беше приет за отговорен след правосъден развой през 2019 година и наказан на пожизнен затвор плюс 30 години във федерален затвор.
Джефри Лихтман и Мариел Колон обявиха пред CNN, че съставляват Ема Коронел Айспуро. Понастоящем и двамата юристи отхвърлиха спомагателни мнения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР