Съпругата на оръжейния бос Младен Мутафчийски е починала. Ели Гюлева

...
Съпругата на оръжейния бос Младен Мутафчийски е починала. Ели Гюлева
Коментари Харесай

ТЪЖНА ВЕСТ: Почина съпругата на оръжейния бос Младен Мутафчийски!

Съпругата на оръжейния необут Младен Мутафчийски е умряла.

Ели Гюлева е издъхнала във вторник вечерта. Причина за гибелта й е онкологично заболяване. Новината бе оповестена от хора от нейния кръг, представени от уебсайт, в който съучастник е бил починалият оръжеен необут. Ели Гюлева водеше правосъдни борби за благосъстоянието на починалия си брачен партньор, с който на практика бяха разграничени повече от 20 години. През това време той, както самичък е казвал нееднократно, живееше с любовта на живота си Бойка Стоянова. Тя бе до него и в болничното заведение до момента в който той почине.

Мутафчийски, който бе и огромен предприемач в региона на туризма, си отиде след малко боледуване през ноември 2013 година.

Богатството му се оценяваше на 500 млн. лв.. Веднага след кончината му породи проблем кой ще наследи имането му, към което се числят и верига огромни хотели. Според последната му воля, изразена в наследство, той остави по - огромната част на Бойка Стоянова. Завещанието беше отворено след гибелта му в Цюрих. Законната брачна половинка Ели Гюлева отхвърли да одобри волята на Мутафчийски и стартира правосъдни борби за благосъстоянието, които и до през днешния ден не са завършили. Остава мистерия по какъв начин ще свърши битката за наследството след кончината на Ели Гюлева.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР