Съпругата на олимпийския шампион в ските Боде Милър е бременна

...
Съпругата на олимпийския шампион в ските Боде Милър е бременна
Коментари Харесай

Олимпийският шампион Боде Милър очаква осмо дете

Съпругата на олимпийския първенец в ските Боде Милър е бременна и се чака да роди през ноември.

Боде и Морган се ожениха през 2012 година Те имат двама синове на 2 и 6 години, както и 18-месечни близнаци. През юни 2018 година фамилията претърпя огромна покруса, откакто 19-месечната им щерка Емелин се удави в басейн.

Боде Милър има и още две деца на 8 и 13 години от две свои предходни връзки.



„ След загубата на дъщеричката ни постоянно сме желали да имаме момиче. Разбира се, нищо не може да размени нашата Еми. През 2019 година се родиха нашите близнаци Ашър и Аксел и тогава си мислехме, че няма да имаме повече деца “ – споделя 43-годишният олимпийски първенец пред сп. „ Пийпъл “.



„ Винаги сме знаели, че в сърцата ни има място за още обич. Даваме доста обич и внимание на нашите деца, само че въпреки всичко усещаме, че това ще ни е последната рожба, с цел да можем да дадем всичко от себе си “ – признава Морган пред списанието.



На 9 юни 2018 година тя се отбива дружно с дъщеричката си Еми при техни съседи в Ориндж Каунти, Калифорния. Докато пият чай, майката осъзнава, че Емелин е отвън полезрението й и стартира да я търси. Оказва се, че детето е минало през отворена врата към задния двор на къщата и е паднало в басейна. Емелин незабавно е откарана в болница, където на идващия ден умира.



Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР