Съпругата на общинския съветник в Оряхово Николай Петранов – д-р

...
Съпругата на общинския съветник в Оряхово Николай Петранов – д-р
Коментари Харесай

БСП издигна съпругата на Петранов за кандидат-кмет на Оряхово

Съпругата на общинския консултант в Оряхово Николай Петранов – доктор Станка Пирянкова, е първата номинирана от локалната общинска конструкция на Българска социалистическа партия за кмет на крайдунавския град, оповестиха от партийната централа. Той беше измежду най-острите критици на сегашния градоначалник Росен Добрев, като този негов порив ненадейно изчезна, откакто беше назначен с тлъста заплата в АЕЦ-Козлодуй.
На извършената общинска конференция социалистите се сплотиха към кандидатурата на доктор Станка Пирянкова и я поддържаха в борбата й за кмет на Оряхово.
Доктор Пирянкова е един от най-уважаваните стоматолози, приключила е Стоматологичен факултет на Софийски университет, а от 1994 година стартира работа в оряховската болница. Към сегашния миг развива лична стоматологична процедура в крайдунавския град.
Пред събранието, доктор Пирянкова съобщи своите цели за ръководство, като сложи акцент върху човешкото, а не административно отношение към жителите, решение на проблемите със опазването на здравето в общината и откриване на нови работни места.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР