Съпругата на Нотариуса разпродава ударно луксозно имущество, коли и вещи

...
Съпругата на Нотариуса разпродава ударно луксозно имущество, коли и вещи
Коментари Харесай

Само в SafeNews: Съпругата на Нотариуса разпродава ударно луксозно имущество, коли и вещи само ден след смъртта му

Съпругата на Нотариуса разпродава стремително първокласно имущество, коли и движимости единствено ден след гибелта му, оповестиха особено за SafeNews източници.

На идващия ден след убийството на Мартин Божанов – Нотариуса брачната половинка му Гергана Божанова е била в известна автокъща в 9:30 сутринта, с цел да продава всички негови коли, върху които тя има пълномощия като съсобственик и с цел да си получи парите в кеш, вместо да попадат в банки, оповестяват източниците. След това Гергана Божанова е посетила известни прекупвачи в София, с цел да продаде скъпите часовници на брачна половинка си.
На 25 февруари тя е отпътувала за Гърция с Александър Михов, с цел да разпродава покъщнината, намираща се по парцелите на Нотариуса в Гърция.

Гергана Божанова преди време се подвизаваше с семейството Грънчарова. Красавицата бе участничка във „ Къртицата “, а без никакъв опит внезапно става проверяващ служител на реда в ГДБОП, напомня SafeNews.

С влизането си в „ Къртицата “ Гери разгласи, че има незабавна потребност от пари. Тя сама се борила с всекидневието и няма богат спонсор.

Красивата участничка от риалити формата първо се залюби с Емил Каменов, който завоюва огромната премия във формата. Гергана беше с Емо до момента в който имаше пари. A по-късно се трансферира на известния авто водач и плейбой Георги Танев.

Малко по-късно хубавицата среща Мартин Божанов, който я пленява с финансовите си благоприятни условия. Двамата небрежно заживяват дружно. Нотариуса кара брюнетката да се запише да учи „ Право “ в Нов български университет. Грънчарова небрежно приключва с отличие, а половинката й подарява няколко хиляди на университета, от благосклонност, несъмнено.

Междувременно ражда наследник от Божанов и се подлага на няколко кореции – увеличаване на бюста и устните

Преди 3 години Гери се похвали, че към този момент е правист и дори е приключила с отличие. Колегите й не я познават и не са я виждали на лекции. Малко откакто се дипломира модифицираната хубавица става проверяващ служител на реда в ГДБОП.

 Само в SafeNews: Съпругата на Нотариуса разпродава стремително първокласно имущество, коли и движимости единствено ден след гибелта му

Как Гергана влиза в редиците на ГДБОП?

Докато ГДБОП се оглавява от Любомир Янев, в службата за първи път се организира външен конкурс за проверяващи служители на реда.

Подобно нещо в никакъв случай преди този момент не се е случвало в историята на ведомството. До този миг постоянно се е държало новопостъпилите да имат стабилен опит в самата институция. В професионалната си биография те би трябвало да са записали безспорни триумфи.

На въпросния конкурс работи като магнит за юристите. На него се явяват към 30 индивида. Само четирима всред тях се оказват избраниците. Така в стратегическото звено по следствие, от чиято работа зависят изхода на делата против проведените незаконни групи, попадат някогашен воден избавител, ексохранител, служителка в ЧСИ-кантора и въпросната обичана на “Нотариуса ”.

На работа е ходела с джип „ Порше “ за няколко хиляди евро

Брюнетката беше дейна в обществените мрежи и постоянно качваше фотоси на сина си и мъжа си, само че изтри профилите си след следствието на „ Антикорупционния фонд “ (АКФ) за ресторантьора Веселин Денков. Така от 2 години Гергана е „ тайно “, като през това време е родила второ дете от мафиота, който я обсипваше с дарове и осигуряваше първокласния й метод на живот.

Междувременно стана ясно, че Калин Стоянов е уволнил от ГДБОП дамата на убития Мартин Божанов – Нотариуса. Вътрешният министър е прибягнал до мярката, до момента в който е бил шеф на антимафиотите.

Тя обаче е била възобновена от съда. Работи като проверяващ служител на реда.

Мартин Божанов беше разстрелянв края на януари. Трупът му бе открит до кола на територията на 6-то районно.

 Нотариуса не танцувал

Нотариуса се оказа скришен притежател на няколко грандиозни имения в Гърция и Дубай, напомня още SafeNews.

Те са купени от името на няколко офшорни компании и в този момент огромната борба е кой да постави ръка върху баровските къщи. Това разкриват източници на „ Уикенд ”, които предоставиха и фотоси на една от последните перли в имотната сбирка на Мартин Нотариуса.

Става дума за голяма къща в Халкидики, Гърция, която Мартин Нотариуса придобива напролет на 2022 година Палатът е в едно от живописните курортни селища там, и за него разстреляният баровец е броил сумата от близо 2 милиона евро!

За да се заобиколи инспекцията за произхода на парите, Мартин Божанов купува къщата през сдружение, чийто притежател е офшорна копания, записана в Кипър. Къщата разполага с 4 стаи, просторна дневна, комфортен двор, необятен басейн и уютно външно джакузи, а като добавка се намира на няма и 200 метра от морето. В двора на имението има и 4 маслинови дръвчета на възраст над 100 години.

Всяко лято Мартин и жена му Гергана прекарвали по няколко месеца в къщата. Там са посрещани и много значими посетители от България – съдии, прокурори, предприемачи.

По думите им, Мартин Нотариуса има още 2 къщи в Гърция, които са добити относително скоро. Последната договорка е от есента на 2023 година, безусловно месеци преди да го гръмнат. Божанов възнамерявал да купи и парцел на един от гръцките острови, дори му престояло пътешестване, само че патрона, който го застигна, осуети проектите му.

Мошеникът, който се оказа с неподозирано въздействие в правосъдната система, се ориентирал в покупка на скъпи парцели в чужбина в последните години. Така през 2021 година е купил къща и 3 жилището в Дубай.

Те също са взети на името на компания с краен притежател офшорно сдружение. В чии ръце остават тези парцели, е тайнственост. Според източниците ни, сега се водела същинска борба по какъв начин да бъде поделена незаконно добитото имущество.

Счита се, че Нотариуса е имал и огромни парични наличия.

Говори се даже за непрекъснато охраняван апартамент, препълнен със сейфове с пари, в който се съхранявали милиони, както и нотариални актове за парцели и тонове компромати. Мартин Божанов обръщал всичките си активи в евро и швейцарски франкове, имал и много злато.

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР