Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева, сподели в социалните

...
Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева, сподели в социалните
Коментари Харесай

Илиана Раева: Пийте вода от извора, Наско работи по План А

Съпругата на Наско Сираков - Илиана Раева, показа в обществените мрежи, че мажоритарният притежател на " сините " работи главно по " План А " за спасението на клуба, само че за утешение на почитателите има и подготвен " План Б ".

Ето какво показа тя:

" Пийте вода от Извора

В момента Наско работи главно по План А, само че за утешение на “синята ” общественост има и подготвен План Б

Р.С. Консулт:

“Управляващото сдружение Р.С. Консулт, което е със подписан контракт за ръководство с ПФК „ Левски “ и е част от групата компании Palms Bet, в която взе участие и генералният спонсор на клуба, внесе през вчерашния ден предложение към Надзорния съвет за финансиране на клуба. Предложението се явява част от дълготрайната тактика за развиването на „ Левски “, която бе показана на мажоритарния притежател на клуба при сключването на Договора за ръководство още през 2021 година, а след това бе комуникирана и по време на обществени срещи.

Предложението засяга издаване на спомагателен пакет акции, с които да се финансира клуба за погашение на отговорности към Национална агенция за приходите. От ръководещото сдружение обясниха, че това би дало опция в къси периоди да стартира обслужване на остарели, просрочени отговорности към приходната организация.

Емисията акции би трябвало да се утвърди от Общото заседание на акционерите на ПФК „ Левски “, което следва да се свика по открития ред, след което процедурата по издаването може да стартира в най-кратки периоди.

Още с встъпването си в ръководството преди година Р.С. Консулт предложи дълготрайна тактика за развиване на ПФК „ Левски “. Стратегията включва привличане на стратегически вложител, както и още няколко разновидността за финансиране, сред които и имитирането на нова емисия акции ", написа Раева във фейсбук.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР